• NitkoBitan
    33.1k
    Igrac bez ozbiljne europske utakmice. Za 2 milje je nas.
  • fakin
    2.1k
    izbornik je dalic. Tesko da ce jagusic biti i u 23 igraca koji idu na svjetsko, kakvih prvih 11
  • Dinamosaurus
    88
    Sramota od koga smo mi to sve izgubili u HNL-u ove sezone
  • Dzoni
    2.9k
    Čestitke Kristijanu Pavičiću, uspio je biti gori stoper od onog Brazilca Luiza Felipea koji je bio toliko očajan da su mu raskinuli ugovor u Vukovaru.nakon tekme s Varaždinom
  • NORTE
    21.2k
    Meni je Jagušić svakim potezom sve bliži Dinamu.OsamŠest

Valjda sve dalje, njemu puno klubova može garantirati mjesto u sastavu.
  • OsamŠest
    6.3k
    Valjda sve dalje, njemu puno klubova može garantirati mjesto u sastavu.NORTE

Ne znam, možda ja drugačije doživljavam Dinamo.

Meni bi svakom hrvatskom igraču, izuzev hajdukovaca, trebao biti san doći u najbolji hrvatski klub i dokazati se na najvišoj razini kroz najbolji hrvatski klub. Djeluje mi da se to izgubilo zadnjih godina.

Za inozemstvo uvijek ima vremena, ako je kvaliteta u oba smjera na razini. Nadam se da mi nećeš lovu spominjat kao kontra argument :grin:
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Unatoč hladnoći i snijegu, super zabavna tekma u Podravini: hrpa golova, fulan penal, poništen gol, VAR provjere

Slaven igra vrlo smisleno i kombinatorno, nema nabijanja, progresija je kroz kreaciju i puno kretanja, nakon dva razlike oni dalje agresivni i visoko, Ilija je gazda i mentor koji puno radi za ekipu te koordinira cijelu momčad na terenu u svakom trenu, Jaga talent kakvog se ne ne sjećam ovdje na sjeveru: pun ga je teren, jak na lopti, dribling, šut, čvrste konstitucije (kad su ga tamo kod klupe u out pokosili nastavil kak da se ništ nije desilo).

Lagano impresioniran današnjom prezentacijom Belupa.
    Želim takav pristup i angažman i sutra od dinama!

U trećem poluvremenu probali smo šefove Belupa cimati s "ponudama koje se ne odbijaju" za Jagu (3 igrača iz našeg kadra, milja i 15%), ali odgovorili da samo keš dolazi u obzir pri čemu trenutno ovak neformalno barataju ciframa od 5+
  • prefontaine
    5.3k
    odgovorili da samo keš dolazi u obzir pri čemu trenutno ovak neformalno barataju ciframa od 5+ZrnTSCHeZ

Skidam im kapu ako iz jednog Slavena uspiju prodati igrača za 5+ milijuna, a da kupac nije Dinamo.
  • fakin
    2.1k
    https://dalmatinskiportal.hr/sport/bivsi-igrac-rijeke-otkrio--pustili-smo-utakmicu--a-na-kraju-ispali-budale-i-naivci/254058

- Igraju Zagreb - Rijeka u Kranjčevićevoj zadnju utakmicu. Bila je Liga za prvaka i Liga za ostanak. Dinamo je igrao Koprivnici protiv Belupa, a ako pobijedi, Zagreb ide u Ligu za ostanak. Sandro Klič, Bartolović, Jakirović i ekipa su igrali za Zagreb. Mi vodimo na poluvremenu, Erceg je zabio za 1:0. Dinamo je gubio od Belupa 3:1.Došli su nam u svlačionicu i pitaju oni nas na poluvremenu hoćemo li im pustiti utakmicu. Mi govorimo: 'Kako pustiti?' Kao oni će nama dati šest bodova u Ligi za prvaka, pošto Dinamo gubi. Nisu dobili plaće, ali dobit će premije. I što se mi dogovorimo? Pustili smo. Oni su nas pobijedili 2:1. Dinamo ispadne, mi igramo Ligu za prvaka.

- Igramo prvu utakmicu na Kantridi, mi to moramo pobijediti, Klič nam zabije gol za 0:1. Mi smo se mučili, ja napucam Ercega u glavu, okrene golmana, dobijemo mi 4:1. Nisam imao osjećaj da su nam išta pustili. I onda igramo u Kranjčevićevoj zadnju utakmicu. 1:0, 2:0 za njih. Mi govorimo šta je ovo, pitamo Bartolovića šta je, 'treba mi za žutu majicu', kaže. Jakirovića pitamo jesmo li se dogovorili nešto. 'Ma gledaju me Rusi', odgovorio je. Završi utakmica u svlačionici kaos. Mile Petković je njima bio trener i dođe: 'Šta je dečki, treba li šta znat?' A Scoria na njega: 'Šta trebaš znat!?'. Bila je nemoguća makljaža u svlačionici, mi smo izgubili utakmicu. Puštena utakmica i mi na kraju ispadnemo budale, naivci.

zar se ne bi radi ovakvih stvari trebalo ići u zatvor?
  • NORTE
    21.2k
    Nije puštena unaprijed s ciljem zarade na klađenju nego usred tekme međusobnim dogovorom igrača zbog razvoja situacije na tablici i mogućeg ispadanja u ligu za ostanak, a oba tima su vidjela krajnju korist u tome...

To je bila 2005., dogovor na poluvremenu, vjerojatno nije ni postojalo klađenje uživo.
  • ArtVandelay
    184
    Slaven igra vrlo smisleno i kombinatorno, nema nabijanja, progresija je kroz kreaciju i puno kretanja, nakon dva razlike oni dalje agresivni i visokoZrnTSCHeZ

mozda bi im trebali uzet trenera
  • mali M
    9k
    .
    Nije puštena unaprijed s ciljem zarade na klađenju nego usred tekme međusobnim dogovorom igrača zbog razvoja situacije na tablici i mogućeg ispadanja u ligu za ostanak, a oba tima su vidjela krajnju korist u tome...NORTE

Aha, a onda u redu... Glavno da nije kladionica u pitanju :roll:
    Nemoraju ić u zatvor, ali prvo, to je meni za bacanje u drugu ligu, a drugo, simpa je slušat sve te svece koji prozivaju Dinamo za mordor, kaljužu i slično a svi imaju više putra na glavi nego Dinamo koji je osvajao prvenstva sa 20+ bodova prednosti...
  • Mr Anderson
    15.1k
    Nije puštena unaprijed s ciljem zarade na klađenju nego usred tekme međusobnim dogovorom igrača zbog razvoja situacije na tablici i mogućeg ispadanja u ligu za ostanak, a oba tima su vidjela krajnju korist u tome...

To je bila 2005., dogovor na poluvremenu, vjerojatno nije ni postojalo klađenje uživo.
    NORTE

Aha, onda OK, dečki su se međusobno dogovorili, ništa strašno.
  • The Undertaker
    9.2k
    Zastara čak i da ima volje za kazneni progon a nema je. A nema ni smisla.
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Bit ce dovoljno za pocetak da pravednici s Kantride zacepe gubicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet