• reziser
    7.9k
    vec jesam, sam na lutriji nikad ne dobijam :( :yikes:
  • flexXy
    3.1k

Prosao sam po wikipediji na popisu grupa, uskladili su sa nekom grafikom na fifinom websiteu koji pokazuje raspored utakmica po grupama. Najlude do sad sta sam vidio je grupa E, potencijalno mozes igrat u Houstonu, Torontu i Philly hahah
  • Neron53
    2.3k
    Nas par je vec uzelo avione za SP pa ako je tko ziher da leti, nek se javi, pa mozda lakse rijesimo neke smjestaje za vise osoba.
    A pogotovo ako netko zivi u SAD-u :)
  • Pacho
    10.8k

Tako otprilike i ja planiram. Odabrat najatraktivniju utakmicu Hrvatske (lokacija + protivnik) i onda koje se jos utakmice igraju relativno blizu. Mozda otici na jednu od utakmica svojih drugih drzava ako igraju u blizini, a i radije bi otisao na npr. Spanjolska vs Urugvaj nego na dodatnu utakmicu Hrvatske ako je protivnik netko poput Jordana.
  • Neron53
    2.3k

Ti ocigledno ne pratis niti ne navijas za nasu repku
  • Jima
    931
    Plan je ići, ali isto zavisi od lokacija. Svakako biti 10-ak dana i pogledati sve tri tekme u grupi. Mislim da se kraće niti ne isplati.
  • Neron53
    2.3k

Tesko ces pokriti 3 tekme bez da si tamo bar dva tjedna.
  • Jima
    931
    Da, vjerojatno si u pravu. Biti ćemo pametniji kada prođe ždrijeb, vidimo termine i udaljenosti između stadiona.
  • Neron53
    2.3k
    Mi smo uzeli avione od 6.6.do 30.6. Pa imamo cajta obici sto vise toga ili prije nase prve tekme ili poslije trece..
    Brijem da ce poslije izvlacenja 500 soma europljana tipkati letove i ili ce sve smjesta planuti ili ce cijene otici u nebo.
    Ovako. Kad smo vec u Americi, bolje da imamo lufta vidjeti sto god se stigne u 23-24 dana
  • Jima
    931
    To je super kad se može. Meni je i dva tjedna puno zbog poslovnih obaveza. Jednostavno toliko ne mogu izbivati. Nadam se da će nas pogoditi atraktivne lokacije.
  • austrijanac
    8.5k
    Ja dolazim u Miami poslom pa cemo vidjet sta ce se stic

Nisam neki od repki, al kad sam vec tu
  • Mr Anderson
    15.1k
    Ja imam osiguran smještaj u San Franciscu i Vancouveru...nadam se da ćemo barem jednu tekmu izvući tamo da barem tu uštedim koji dolar. Isto mislim da se ne isplati ići na manje od dva tjedna.
  • Sajla
    14.9k
    Meni je i dva tjedna puno zbog poslovnih obaveza.Jima

evo, ako Kranjčevićeva bude kasnila sad znate tko je odabrao razgledavanje Amerike umjesto da radi na stadionu ;)
  • Pacho
    10.8k

Ili ako sjedala ipak ne budu grijana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.