• Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    imati ćemo i nula u A selekciji kroz dogledno vrijeme.Zagi

Nije li neki glavonja iz Saveza nedavno izjavio da nema veze jer je dijaspora puna naših igrača? Najbolje da ugasimo ligu i mlađe kategorije i samo čekamo tko će stasati u Grazu, Minhenu i Štutgartu
  • Zagi
    13k
    Mislio sam na dinamo koji će imati nula igrača u A selekciji.
    HNS zablude su mi manje bitne.
  • Masto
    405
    mozda na kraju ima nade za mene
  • Batigol
    108
    U-21 mozda jos U-20 se broji....ovo sve ispod nista ne znaci...
    A taj Uzbekistan u toj katergoriji je sve samo ne neka kanta za napucavanje...
  • Enco
    577
    U17 kvalifikacije za europsko
    Hrvatska-Nizozemska 3:2
    Preokret u drugom poluvremenu nakon što smo gubili 0:2, okrećemo uz jedan gol iz igre i dva penala.
    Igrač utakmice Škafar Žužić koji je ušao u drugom jedan zabio i izborio penal. Od naši se nitko nije istaknuo, Zirdum razočaranje
  • Zg123
    3k
    Gdje su se ovo igrale kvalifikacije za kadete protiv Nizozemaca? Sramota
  • Dzoni
    2.8k
    U Kotoribi, prije se igralo u Nedelišću, ne znam na temelju čega, ali dobro
  • Omake
    13.3k
    Albanski i kosovarski mediji pišu da je onaj mali Anid Kurti od ljeta igrač Dinama.
  • rioda
    11.6k

Na ovom stadionu u Kotoribi
    1000044038.jpg
    NK-Grani-ar-Kotoriba-stadion-iz-zraka1-2.jpg

Ima sve uvjete, četiri svlačionice, teretanu, dvoranu za aktivaciju, prostorije za doping kontrolu, tribinu s cca 350 sjedećih mjesta, rasvjetu, semafor... Samo što su kamere postavljene tako da sve snimaju prema suprotnoj strani pa na TV-u ne izgleda baš dobro

I jedna zanimljivost, NK Graničar Kotoriba je sve sam izgradio, osiguravši milijun eura iz EU fondova
  • Pacho
    10.7k

Sve skupa je kostalo milijun?
  • rioda
    11.6k

Mislim da je finalna cijena bila oko 1,4 milijuna eura, dodatan dio su osigurali iz svojih izvora, a nekih 200-300 tisuća od Općine. Prvotna cijena je trebala biti milijun, ali zbog nekih kašnjenja s početkom radova je rasla cijena građevinskih radova.

Uglavnom, u toj cijeni je stadion s 350 sjedećih i natkrivenih mjesta, multifunkcionalna dvorana otprilike odbojkaških dimenzija, skvoš dvorana, teretana, cageball teren, 4 svlačionice, kafić, wc-i, doping prostorija i još ostale dodatne prostorije, spremišta itd., sve potpuno opremljeno.

I dodatno solarna elektrana kojom je cijeli objekt praktički samoodrživ, pokriva grijanje i struju, tako da ostaje samo trošak vode i ljudi za održavanje.
  • Pacho
    10.7k

I sve to skupa kosta znatno manje od par ploca s oronulog bravarovog cucavca

narcos-narcos-mexico.gif
  • Zg123
    3k
    svejedno im je travnjak kriminalan
  • Xpert1992
    157
    Rajic, Mikic, Zebic, Sutalo startaju danas protiv srbije. Bar je tak prema sofascoreu.

Na klupi su jos Brundic, Bakovic i Zulfic.

Prijenos je na max sportu za jedno 15, 20 minuta.
  • rioda
    11.6k
    Mikić asistirao za gol Srbije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.