• miro
    8k
    Bravo za malog Šivaleca
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Pompozne najave i velika očekivanja, na kraju jebeni Uzbekistan
  • ElDorado
    7.4k
    Tragedija. Nismo ni zasluzili
  • Enco
    576
    Šteta,baš šteta. Božica Fortuna podarila nam raspucavanje ali na kraju zasluženo Uzbekistan prolazi .
  • Hnlovac
    3.8k
    Neka me netko ispravi ali Uzbeci su sve samo ne anonimusi zadnjih godina, među mlađim repkama možda najbolji u Aziji

Uostalom, posotji razlog zašto odjednom niotkud imaju igrača u Manchester Cityu

Svejedno se ovo moralo dobit doduse
  • Enco
    576
    Raul Kumar netko ga je isticao ovdje taj u Dinamu ne bi u kadetima mogao. Ne zbog loše pucanog penala već zbog igre , neškolovan igrač. Kod Jakira se vidi ta Dinamova škola
  • nwankwo646
    916
    Nema tu nikakvih mega zvijezda niti igrača koji te bacaju u trans. Patrik Horvat - loše, vidi se ne-koncentriranost na nogomet, slava je tu već udarila u glavu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Ma okej, to su mlade kategorije i tu nema pravila, Sjeverna Koreja rastura ovdje pa ne postoji u seniorskom nogometu, ali baš zato kako to da baš naši nikad meda ne mogu? Zašto baš niti jedna naša selekcija nije bila "oni zajebani"? Retoričko pitanje za ove iz saveza
  • Enco
    576

Pitanje za Krpana, Svetinu, Pletikosu odnosno za njihove sive eminencije
  • rioda
    11.5k
    „Došli su ti 11-erci. Neki kažu da je lutrija, a neki kažu da je sreća. Treba biti koncentriran, što mi danas nismo bili, ja puno više i to nas je koštalo danas“, pepelom se posuo Kumar, nastupivši iznimno zrelo.

I ja se dvoumim jesu li penali lutrija ili sreća...
  • Jurki
    20.6k
    Jos jedan šamar savezu, svima ukljucenima u proces stvaranja igraca.
    Mozda korisno da se svi osvijeste da se ne radi dobro, a mozda uzaludno pa se nastavi dalje istom šprancom.
    Takve smotre nam pokazu zapravo gde nam je struka, koliko se radi na educiranju trenera itd.

Svi napreduju, a mi u najboljem slucaju stagniramo.

Nema veze, sve to je pokril plasman seniorske vrste na SP.
    Vozi dalje Miško

Dosel bu dan kad ce svi miševi bježati s broda koji tone i upirati prstom trazeci krivca u nekom drugom.

Jebote Uzbekistan da te jebo.
  • Facke
    7k
    A koj se treba zbog mlade kategorije zivcerati? Niti bi nam znacile koj da sme presli sad dalje. Ja te mlade reprezentacije uopce ne pratim. Nema mi smisla. Te je jedine scoutima zanimljive da prepoznaju neki potencijal i pogledaju teruga igraca. Ali ovak?! Nula bodova iskrene.
    Nase mlade repke navek i 90% igraju za onu stvar. Nije se tu v zajnih 20+ let nis premenile. Niti ne treba. Bitne je da A reprezentacija bude na nivou posle. A ove mlade koga sisa. Nek skupiju male zivotnoga izkustva i dobre je.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Mozda korisno da se svi osvijeste da se ne radi dobro, a mozda uzaludno pa se nastavi dalje istom šprancom.Jurki

Ne bu nitko ništa naučio jer je prevladavajuci stav da je dobro kaj uopće idemo na turnir. S jedne strane možeš reći pravo je čudo obzirom na ulaganja, broj stanovnika da smo stalno tu negdje, a s druge treba reći da sada s ovim proširenim formatima EP i SP je lakše otići nego ne otići i u grupi su dosta 3 boda za prolaz. Tako da ipak bi neki standardi trebali postojat, osmina finala kao neki očekivani minimum, četvrtfinale kao ostvarili smo zadani, a sve više je eskstaza.
  • Jurki
    20.6k
    Decki bez zamjerke ali meni je to luzerski mentalitet.
    Ti klinci bi sutra trebali preuzeti glavne role u seniorskoj momcadi.
    Ok, naravno da ne svi.
    Baza igraca je ogranicena.
    Znam da nam je infrastruktura u kurcu, da savez ne mari puno za nogomet.
    Ima tu dosta olakotnih okolnosti, al opet.
  • Zagi
    13k
    Najveći je poraz kaj mi nakon kaj ti klinci prođu kroz traktur neuspješnih mlađih kategorija, imamo nula igrača u u21. Prateći taj trend , imati ćemo i nula u A selekciji kroz dogledno vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.