• Sajla
    14.7k
    Tako i treba biti.The Undertaker

apsolutno tako treba biti i u glavnom gradu nazive ulica treba davati po zaslužnim sportašima iz Rijeke, Osijeka, Bjelovara, Karlovca, Križevaca, Pule, Šibenika, Zadra, Dubrovnika... ali ako su relevantni kao predstavnici Hrvatske, ako su bili uspješni kao reprezentativci.

svaka čast L.Kaliterni i njegovim uspjesima, ali on je gotovo isključivo splitski sportaš. igrao je samo za Hajduk, trenirao gotovo isključivo splitske klubove (osim kratke epizode u Rijeci i Zadru) i po meni usporediti njega i npr. Matu Parlova, Antuna Tovu Stipančića ili Matiju Ljubeka nema smisla u kontekstu imenovanja zagrebačkih ulica. ne znam svaku ulicu u gradu, ali ima li ju neki riječki nogometni velikan? ima li ju npr. Željko Seleš koji je utemeljio rukomet u Bjelovaru i s tim klubom osvojio nekoliko prvenstava bivše države i došao s njima do naslova europskih prvaka? da ne izvlačim sad druge primjere.
    kad pričamo konkretno o L.Kaliterni, čak i u Splitu ulicu dijeli s bratom. osobno, mislim da nije bilo opravdano nazvati po njemu ulicu u Zagrebu. kakve veze ima što je bio osebujna ličnost i imao duhovite ili zanimljive izjave? i Ante Biće Mladinić je bio sličan, pa nema ulicu ni u ZG ni u ST. možda ne znam dovoljno o Kaliterni, ali ono što znam ne ispunjava moje kriterije za dodjelu ulice u glavnom gradu Hrvatske.
  • NerminB
    218
    jel ovo kineski
  • prefontaine
    5.1k

Dobro, sad malo preuveličavamo. To je slikano iz krivog kuta, pa izgleda nesuvislo. Evo je iz pravog. hajduk-osijek-foto-roko-3.jpg
  • shameless86
    1.1k
    kad se sjetim kolko su ismijavali koreo ja :heart: samo dinamo,koja je bila teška za izvesti..sta je ovo trebalo biti?
  • Gospon Fulir
    16
    Još su ovo dobri kutevi, prva koju sam ja vidio slikana sa zapada izgledala je kao dzihadisticka zastava ISIS-a, dobrih par minuta sam mislio da je poruka na arapskom bez laznog humoristicnog pretjerivanja. Ali to je taj mentalitet, oni su najbolji, a mi koji u 10 puta tezem fontu napravimo ja Volim Samo DinM0 je bilo nacionalno medijsko izrugivanje. Znaju dobro ta piskarala da se juzno od sv. roka zivi na normabelima do bilo kojeg dinamovog neuspjeha pa se takvi clanci i potenciraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.