• Keyser Soze
    16.9k
    Najbolji i najkvalitetniji igrač, ne Dinama, već cijele lige.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Ako je on samo istrčao 3 km za poluvrijeme ,a nije mi izgledao ni mrvu gori od drugih ,čak šta više bio je jedan od boljih kao uvijek. Ako je taj šugavi podatak isplivao vani. E onda je trebala izaći analiza za sve igrače ,jer garantiram da onda neki nisu pretrčali ni približno toliko. Sad nam ni on nevalja . Frajer jednostavno nema sa kim igrati . Ima i ljubomore jer kad god je legao na njemu prekršaj,nema suigrača da mu pomogne ustati. Dobro on ikako igra i želi igrati u ovakvom okruženju
  • Orc123
    13.7k
    malo si reko....brat bratu 15-20 kg....
  • rokikaciga
    6.9k
    Ja i dalje cekam izvor za ta tri kilometra. Jer rekao sam, laz izrecena 100 puta ce postati istina.
  • Fatos Beqiraj
    359
    Kako je ljude lako prevarit s nekom informacijom cudim se iz dana u dan
  • Yovitssa
    941
    Vidim na nekim FB objavama sa stranica navijača Dinama da kasni na treninge. Slažem se da je klasa, stvarno radi razliku, ali djeluje mi malo nezainteresirano. I ako fakat kasni na treninge i zabušava onda je to po meni red flag. Ipak ga plaćamo 1,5 mil € za sezonu... Zna li netko detalje možda ili je sve rekla/kazala?
  • Slush
    1.1k
    100 stranica o 3km i i kasnjenju.

Neka je i istina to. Ako je 3km na poluvremenu protiv Istre i kasnjenje najveci problem u Dinamu, mi problema nemamo.
  • ElDorado
    7.2k
    Činjenica je da je lik došao nespreman. I toga je i sam svjestan. A ne znam od kud ideja da je nezainteresiran.
  • Jaro
    11.1k
    Ako je XXX najveci problem u Dinamu, mi problema nemamo.Slush

Ova recenia se nalazi na topicu gotovo svakog igraca , trenera pa i uprave kluba.
    Nije problem ako igrac A kasni.
    Nije problem ako se golman ne zna baciti
    Nije problem ako trener luta i nema muda.
    Nije problem ako uprava mulja.
    Nije problem ako igrac B samo zeli ali ne zna.
    Nije problem ako je Misic ljubomoran na Godinu frizuru.

Samo sto su svi ti problemi na jednom mjestu, u momcadi i svlacionici prve momcadi i onda uopce nije bitno koji je najveci kako se ovom recenicom aludira. Zasto bi se moralo traziti "najveci" problem pa rjesavati, ajmo rijesiti onaj na koji smo prvo naisli, ma kako minoran bio.
  • Slush
    1.1k

I slazem i ne slazem se.

U teoriji covjek koji ukrade 100 eura i covjek koji ukrade 100m su oboje lopovi. Ovdje je se sva energija splela na 100 eura covjeka.

Po meni je veci problem sta nevistic 10 utakmica zaredom prima gol iz prvog udarca u okvir gola. Gledaj da je penal 0.75xG i da od 10 penala golman mora 2 obraniti. To je problem koji nas je kostao 80% izgubljenih bodova.

I slazem se da Dinamo ima ovih 100 eura problema koliko hoces, ali ako ne rjesimo ovih par 100m necemo otici naprijed.
  • fakin
    2k
    hahaha nevjerojatni su neki. sad nije ni problem ako igrači kasne na treninge, ako pretrče 3 km po poluvremenu, ako se šetuckaju po terenu.

pa ako to nije problem onda ne znam što je problem. to bi bio problem i kad bi imali 20 bodova prednosti nad drugim, a pogotovo kad smo u zaostatku i igramo užasno.

ekipa u Dinamu igra za ogromne, normalnom čovjeku nezamislive, pare i naravno da je ogroman problem ako za te pare igraju preko kurca, vuku se po terenu, ne trče, kasne na treninge, gube utakmice od puno slabijih momčadi i sl.

ne možeš u drugoj županijskoj zakasniti na trening bez sankcije, a da ne govorim o Dinamu.
  • Fatos Beqiraj
    359
    Pa to bi bio problem da je ista potvrdjeno od toga, a ne izmisljotine i debili koji puše to konstantno.
  • fakin
    2k
    je, sigurno će predsjednik kluba izjaviti igrač vrijedan 15 mil eura kojeg sam doveo prije 2 mjeseca kasni na treninge, najmanje pretrči u utakmici i nema baš puno volje za igrati u ovom klubu.

potvrđeno je već iz više izvora da on i varela kasne na treninge, da villar i beljo su nezadovoljni.
  • Jaro
    11.1k
    potvrđeno je već iz više izvorafakin

Izvori su pretpostavljam "novinari" domacih portala koji su informaciju iscupali iz posta Zona "insajdera" ili forumasa cija punica ima zeta cija sestricna pozna igraca...
    Ili je izvor netko s imenom i prezimenom?
  • fakin
    2k
    da, inače izvori izlaze s imenom i prezimenom. dajte ljudi šta vam je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.