• Mr Anderson
    14.9k
    Siget, Trnsko ili negdje po Kajzerici po kvartovima da parkiraš.Mathiasovi Chageri

Teško naći parking običnim danom, a kamoli subotom u vrijeme Interlibera.
    Parking kod Arene pa pješice ili tramvajem do Velesajma. Ili onaj parking do Bundeka, makar i to je upitno da će biti mjesta.
  • Mihael2305
    765
    Zar nema mjesta na onom parkingu na velesajmu? Di su Nc Šalata i ostali paviljoni, znam da inače bude brdo mjesta za parkirat.

Ja kad bude sve popunjeno, parkam kod osnovne od kajzerice, i pehaka do velesajma treba 10 min
  • Ljubs
    9
    ja sam parkirao u Avenue Mall u utorak, 10ak minuta pješke je do Velesajma
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Sad svi nekaj traže parking za Interliber, a na temi knjige i filmovi se samo razgovara o serijama. Slabi ste ekipa
  • Dino
    4.6k

Koliko Hrvati slabo čitaju, mene uvijek čudi ta histerija na Interliberu. Imam dojam da ljudi sam dođu napravit krug i odu doma.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Rekao je davno naš predsjednik da smo mi više ovako za popit pojest
  • Doktor Kunić
    5.6k
    ko klinci smo na taj interliber išli samo radi infogamera
  • Dino
    4.6k

To da, to je uvijek bila ludnica, pogotovo kad smo lovili youtubere da se fotkamo s njima :rofl:

Ali kak sam krenuo odrastat, tak sam se vise prebacivao na Interliber i svaki put kad dodem budu takve guzve po hodnicama da nemres opusteno proci ono kaj se nudi.

Mislim generalno uvijek imam ciljano unapred kaj si hocu kupiti pa mozda ponekad nekaj upadne sa strane, ali nemam volje opce tam ic.
  • Efes Pilsen
    13.6k
    Vec duze vrijeme ne kupujem nove knjige. Zalomi se nekad da nadem nesto sto me bas ono interesira i ne zelim cekat pa odem kupit.
    Ima sad dosta opcija, cak i antikvarijati nude online narudzbe.
  • prefontaine
    5.1k
    budu takve guzve po hodnicama da nemres opusteno proci ono kaj se nudi.Dino

Ja pročitao guzova
  • fakin
    2k
    ali pazite ovu mitomaniju koju tovari i dalje rade u medijima: https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/maskirani-napad-spliani-trg-bana-jelacica-zagreb-15642372?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica

sve su to krasna nevina djeca iz naše škole. a doslovno u tom članku imaš video gdje se čuje dalmatinskim naglaskom urlanje "šta je pičke aaa"

ne možeš vjerovati kako nas prave budalama.
  • Hnlovac
    3.8k
    Svaki dan tisuće studenata iz Dalmacije ide u klubove u zg, ide u knjižnice, jede u menzama, vozi se javnim prijevozom i nema nikakvih izgreda, štoviše odnosi su super

Onda jadna dica iz srednje skole dođu u Zagreb na izlet i odmah sranja. Pitam se zasto, možda zato kaj usred glavnog trga urlaju?
  • masacusec
    6.7k
    Eklatantan primjer novinarske manipulacije putem svojih medija stvarajući narativ u javnom prostoru da su splitska dječica, ni kriva ni dužna, stradala u Zagrebu, pohodeći sajam knjige.
    No, nikakav presedan to nije....xy puta viđeno!
  • T90d
    2.4k
    Divni krasni momci :rofl:

Pouzdano znam, da ta škola ima najveći problem sa drogom u Splitu, a vjerojatno i u okolici. Da od tamo dolaze "najjači" na tribini, ili ti ga novi članovi mafijaško-huliganske organizacije.
  • fakin
    2k
    uvjeren sam da su sinoć u svojim krajevima dočekani kao heroji...a tek u busu koje je bilo uzbuđenje kad su pod pratnjom policije vozili se po trgu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.