• Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Svi znamo da nebu niš od tog jer kod nas mladi ne će više dobivat prilike
  • Crusades
    20k
    U-17 protiv Uzbekistana u 1/16 finala.
  • marcio amoroso
    46.6k
    U-17 protiv Uzbekistana u 1/16 finala.Crusades

Kada se igra?
  • Crusades
    20k
    Ne zna se točan datum, 14. ili 15. studeni

"Datum i vrijeme odigravanja utakmice još se uvijek ne zna, no bit će ili 14. ili 15. studenog. Točno vrijeme znat će se kasnije danas."
  • Enco
    569
    Naša U17 generacija 2009. g. pod vodstvom izbornika Sretena Ćuka u kvalifikacijama za europsko izgubila od Kazahstana 1:2.
    Da ne bude zabune (trenutno se igra Svjetsko U17,to igra 2008.g.) kazahstanci i ostale reprezentacije u tim kvalifikacijama su isto 2009.g. i mlađi.
    Na ovom kvalifikacijskom turniru koji se igra u HR uz Hrvatsku i Kazahstan nastupaju još Albanija i Nizozemska. Prva dva se plasiraju na idući kvalifikacijski turnir.
  • Tranzicijski Napad
    874
    Primili prvi gol iz kornera a drugi Akimov izvozo Sabu u 16m. Tekma koju smo trebali dobit, uz to fulan penal u drugom pol. Škafar mi se svida, radio je dar-mar na krilu.
  • Enco
    569

Pobjedu nisu zaslužili ,a ni neriješeno s obzirom na prikazanu igru.Protiv ovakvih reprezentacija očekujem minimalno +2 gola.
    Na Škafara (jedina svjetla točka)je ovdje već netko prije skrenuo pozornost ,ne znam tko :wink: .
    Jako loša selekcija igrača ,uglavnom Barini štićenici i štićenici grupe iz Slavonskog sela poznatog po uljari.
  • Tranzicijski Napad
    874
    Pa koliko sam gledo, pogotovo u drugom poluvremenu smo imali vise sansi uz fulan penal.

Jedino su mu ubacaji meh posto zabije glavu u pod al to je za tu dob normalno.
  • Enco
    569

Ja igre nisam vidio.Stihijski smo napadali i lovili minus protiv uvijek neugodnog Kazahstana.
  • Tranzicijski Napad
    874
    Uvijek neugodni kazahstan je puno ulagao u nogomet a to vidimo i po klubu u ligi prvaka. A neki od nihovih igraca(iz akademije) su igrali za u17 protiv nas i dobili.
  • Enco
    569

Reprezentacije tog ranga naše rezerve moraju lagano rješavati i nema argumenata koji me može u suprotno uvjeriti.
  • Tranzicijski Napad
    874
    Gruzija - Hrvatska u19 0:2

• Enco
    569
    Bravo Hrvatska, bravo naši dečki
  • Zagi
    13k
    Solidna generacija.
    Puljić+Zebić = zid
    Rajić mi je bio dobar u juniorima. Baš me zanima kako će se njemu odviti karijera.
  • Jima
    927
    Gladao Rajića u subotu za Kustu u Dugom Selu. Siguran na golu, obranio dvije dobre šanse. Potencijal, a da li će se izboriti pored Slovenca u Dinamu nisam siguran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.