• rioda
    11.1k
    jos jedan kojem ne ginu juniori do 19. godine bez minuta u seniorima.Goncalo Santos

Polažem puno nade u B ekipu od iduće sezone, nema boljeg načina za dati priliku i kontinuitet takvim talentima
  • Enco
    553
    EPP (ekonomsko propagandni program)
  • Goncalo Santos
    2k
    Zna li netko kakva je situacija s Paunovicem, pisalo se da ce u inter pa je ostao ipak. Menadzer mu je skegro, problem u najavi.
  • Enco
    553

Ne igra već duže zbog ozljede ,a kada se vraća i što mu je ne znam.

Sve te novinske napise uzimite s rezervom, nema klinca u školi kojeg agent ne može odvesti van za neku sitnu lovu (za talijane je par sto tisuća keka sića), a žele naše klince i ne samo naše, valjda njihova djeca više nisu "gladna".
    Isto vrijedi i za ove portale pišu narucene članke. Utakmice kadeta su dostupne na netu jedan roditelj snima ima svoj kanal, pogledajte npr. utakmicu protiv Hajduka,Solina,Istre ne morate cjele imate izvučene situacija i sve bu vam bilo jasno.

Više "ozbiljnog materijala" u kategoriji kadeta ima po drugim klubovima npr. Frigan,Kelava u Gorici, Škafar Žužić u Istri, Dedić u Osijeku .... nego što ih ima u Dinamu.
  • Omake
    13.1k
    pratiš li imalo ovu gastarbajtersku djecu? Vidim da se stvara hype oko Nike Iličevića, par ljudi mi je spomenulo i Marka Soldića.
  • Enco
    553

Na žalost nemam baš prilike gledati dečke u dijaspori, ali sam siguran da je to vani, a pogotovo kod nas u dojčland :smile: puno postenije i da se tamo ne radi priča o nekome jer ga zastupa netko već zato što zaista vrijedi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.