• Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Ako je ideja da budu 4 tribine ispod 5000 mi to izgleda teško napraviti. Neka se napravi, da Bog da svi dobili tako jednog. Možda stadion učini da bude 2000 gledatelja koji aktivno prate svaku utakmicu, odmah je to drukčiji dojam
  • Mr Anderson
    14.9k
    Kad već grade ne znam zašto ne idu na kapacitet od 8.000 mjesta, opet iskazuju nedostatak nekih većih ambicija.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

8000 je puno kad toliko Rijeka ima i u dosta utakmica ostane mjesta. Ne znam kolika je razlika u troškovima, ako je to nešto neznatno onda se moglo ići u tako nešto, no pretpostavljam da nije baš malo (Koprivnici je znatna razlika je li nešto 15 ili 25 milijuna). Kaj se tiče potencijalne Europe koliko shvaćam licenciranje treba biti stadion od 8000 za grupe, ali eto Bačka Topola ima 4500 tako da pretpostavljam da se može dobiti iznimka.
  • Infinity
    20.3k
    Stadion u Koprivnici ima 3200 mjesta, tj. prosirit ce ga za nekih 1800. Na tri tribine bi to bilo 5-6 redova samo. Sumnjam da ce ozbiljno ici na tu opciju, jer to ne izgleda estetski lijepo.

1800 samo na istoku ili po 900 na sjeveru i jugu bi vec licilo na nesto.

Meni bi na njihovom mjestu prioritet bio krov preko cijelog zapada, a onda jedna tribina iza gola za goste.
  • rioda
    11.4k
    Na istoku nemaju mjesta za tribinu, tj. sumnjam da će si micati jedan pomoćni teren zbog tribine. Meni bi najlogičnije bilo da postojeću zapadnu tribinu nadograde s tribinom na južnoj strani, po cijeloj širini terena iza gola.

Tribine bi obavezno trebale biti spojene, kompletno natkrivene, a zadnji dio juga prema istoku da ostane kao gostujući sektor, s odvojenim ulazom iza tribine, dok bi ulaz na domaći dio juga bio sa zapadne strane, kao sad na gostujući sektor.
  • jedan u nizu
    16.3k
    Pise da ce UA natjecaj odrediti izgled stadiona, kao i stanje dodatnih terena i rijesenja parkinga i pristupa stadionu.

Mozda ce htjeti povecati loze na zapadu, promijeniti sastav tih sjedala, pa time smanjiti kapacitet zapada.

Meni bi bilo draze jos jedna slicna tribina na istoku, nego neka tribina iza gola. Em su sjedala atraktivnija, em ces na tvu imati dojam da je rijec o pravom stadionu, a ne nekom random terenu sa reklamnim panoima umjesto tribina i navijaca.
  • Infinity
    20.3k
    Na istoku nemaju mjesta za tribinu,rioda

Od lajne do lajne je 15m, tj. taman za jadnu tribinu od 5 redova i mjesta da netko mozda ne pogine zbog iste.
  • Crni86
    17k
    vuskovic every year :grin:
  • rioda
    11.4k

Ako digneš kredit u 12. mjesecu i otplaćuješ ga idućih par godina, u tekućoj godini si u plusu :lol:

Sve je jasno čim on govori da s dobavljačima imaju kompleksnu situaciju, znači da situacija nije bajna, samo će knjigovodstveno godina lijepo izgledati.
  • Pacho
    10.5k
    Ima i većih klubova koji su u dugovima, a kada gledamo kako nogomet funkcionira, onda je bespredmetno raspravljati o tome.

friends-yes.gif
  • NORTE
    21.1k
    da mi je znati odakle im toliki profitdmil

Pitaj odgovorne u dinamu zašto su nesposobni pobjeđivati sirotinju u Hnlu i tako Hajdugu davati mogućnost da prvim mjestom tablice sebi puni proračun prodajom ulaznica i posljedično matchdayom.
  • NitkoBitan
    33k
    3 tribine kapaciteta 2000 mjesta, pogubili se u vlastitim lazima. Pa na staroj Kranjci je na onih nekoliko redova betona na istocnoj tribini stalo 1500 ljudi. Kaj misle radit tribine sa 3-4 reda?
  • NitkoBitan
    33k
    "U 2025. godini registrirana su tri transfera, među kojima i rekordni Luke Vuškovića u Tottenham za 11 milijuna eura, što je dalo vjetar u leđa Hajduku pa se očekuje završetak 2025. u plusu s oko pet milijuna eura."

Kakav plus?

Knjizili Vuskovicevih 11 milijuna eura a odavno potrosili taj novac. Racunovodstveni plus, realni minus. Mazu oci navijacima.

Iako im je cash flow negativan platit ce porez na dobit. Odlicno poslovanje. Ma boli ih ona stvar, dat ce drzava, Tommy i babo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.