• Crni86
    17k
    kako nije? Kaj je bilo sa petkom i pjacom?
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    sta dinamo nikad prije nije gubio od istre i vukovara pa je sad nesto novo?Fatos Beqiraj

Ovaj narativ mi strasno dize tlak jer totalno zabija glavu u pijesak. Nije novo da Dinamo gubi od tih klubova ali je definitivno novo koliko cesto gubi protiv tih klubova.

Pa ljudi moji mi smo vec na 4 poraza ove sezone. Mario Kovacevic ima nakon 13 kola HNLa jednak broj poraza u HNLu kao Jakir u cijelom mandatu! Jel to normalno?? Pa ja mislim da nije.

Nije problem da se tu i tamo izgubi od nekog propalog kluba ali je itekako problem ako se to u 13 kola dogodi 4 puta. Pa mi smo redovno imali sezone sa 4 il manje poraza. A sada nakon malo vise od trecine prvenstva imamo vec tolko. Ak nastavimo tim tempom zavrsit cemo sezonu sa preko 10 poraza. A prosle godine smo bili na 9.

Znaci ajmo se ne pravit glupi molim lijepo. Ovo definitivno je novo. Ili barem totalna iznimka. Ne znam jesmo li ikad izgubili 4 od prvih 13. Ali ako nije rekord onda je sigurno pri samom vrhu.
  • Thor
    1.3k
    pitaj na clanskim danu zakaj nema live prijenosa clanskog dana!? :rofl: :rofl:
    A kad ce se cuti odgovor, na snimci clanskog dana?!
    Dajte ljudi...nemojte nas delat bas tak bedastima.
    Organiziramo velebno clanski dan za 400 clanova od 65.000 tisuca. Tak smo mogli i clanski dan organizirat i u liftu i to onom teretnom mozda di stane 10 ljudi pa pustiti snimku nakon toga.
    Zadovoljavamo neku formu demokracije sa ogranicenim sadrzajem ili kontrolom istog. Postavljamo pitanja putem aplikacije a gledamo odgovore na snimci.
    Po meni je to fakat primasaj na ovaj nacin. Siguran sam da tehnicke mogucnosti postoje. A i mogucnost kontrole tko gleda sa nekom vrstom prijave putem clanske ili kako vec.
  • Tranzicijski Napad
    868
    Placete gore od curica. 26 kola do kraja i 69 bodova u igri.

Gubili su svi od gorice i lokse pa tako i jakir.
  • Fatos Beqiraj
    349

Pa misli na 6 kola bez primljenog gola i dvi pobjrde u europi ili se vi pravite glupi svi pa mislite da je mislio na cijelo ovo vrijeme
  • NitkoBitan
    33k
    ili se vi pravite glupiFatos Beqiraj

Da se barem prave...
  • fakin
    2k
    a sta cemo nakon toga gdje smo u 7 utakmica imali 4 poraza i 1 remi koji smo se spasili u nadoknadi da ne bude danas 5 poraza u 7 utakmica? Na to cemo se isto praviti glupi?
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Pa kaj pricam kineski. Jesam rekao da je problem izgubit protiv Gorice, Vukovara i slicnih poluekipa? Ja mislim da nisam.

Rekao sam da je problem u 13 kola izgubit 4 puta. To je prakticki svaka treca tekma. Mislim ako je nekome normalno da smo na putu orema 12 poraza u sezoni sto bi valjda bio rekord onda ok. Meni nije i nikad nece biti.

Kaj se mene tice moze izgubit i 4 puta orotiv Vukovara da su mu to jedini porazi u sezoni. Ali ak te svaku trecu tekmu samara neka poluekipa onda je to meni alarmantno. I naravno moze bit da do kraja ne izgubimo nijednu. Ali mogu samo promatrat trenutno stanje. A trenutno stanje je takvo kakvo je.
  • dmil
    1.2k
    5 poraza 1 remi i 1 pobjeda da Hoxhi nije zalutao metak protiv Rijeke i da Misicu nije oprosten crveni

za Jakira se govori da je imao srece, bome ni Kova ne odskace
  • Tranzicijski Napad
    868

Cek tko nas je dominirao tj samaro u hnl-u ove sezone?
  • FrodoJePurger
    548
    Aj se smirite više, kog bi stavili na mjesto Kovačevića? Opet neko ne dokazano ime koje će svi slaviti nakon 5 pobjeda i onda svi srati po njemu nakon 5 poraza. Najgore bi sada bilo mjenjat trenera jer sigurno nema adekvatne zamjene, neka ostane do kraja polusezone kada će biti više vremena za odabir/promjenu trenera i točka.

Dajte šansu Kovačeviću još do polusezone i onda bok ako ostane sranje
  • fakin
    2k
    Znaci bolje smijeniti na minus 10, nego na minus 4. Ok
  • Fatos Beqiraj
    349
    Pa rekao je NA POCETKU koji dio nije jasan, nije rekao dobri smo cijelo vrijeme
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Na terenu najvise Rijeka. Ali u ovom kontekstu je to hiperbola jer mi ja svaki poraz od takvih malih klubova samar. Mislim da je to u ovom kontekstu i nebitno koju rijec sam koristio. Poanta su 4 poraza u 13 kola.
  • Dino
    4.6k
    Meni nije jasno kakav točno bliski odnos s vodstvom kluba netko može ostvariti gledajući stream preko kojeg ionako ne može uputiti pitanja, nego se to radi unaprijed. Piše da će se snimati i objaviti kasnije pa onda na taj način možete ostvariti jednak kontakt. U čem je takav problem, moj mali mozak nemre skužit...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.