• fakin
    2k
    O tempora, o mores
  • dmil
    1.2k
    Možda smo krenuli predobro u odnosu na ono što se očekivalo.skener

nezz evo ja sam ocekivao da upravo tako i krenu s obzirom na igrače koji su dovedeni i novce koji su potrošeni
  • nwankwo646
    914
    Zvone, molim te istrpi sad i opet i opet.
  • fakin
    2k
    A valjda je previse ocekivati pobjede nad vukovarom i istrom. Uopce mi nije jasno sto mu to znaci predobro smo krenuli? Pa mi nakon 13 kola zaostajemo 4 boda za tovarima
  • OsamŠest
    6.2k
    Čekam nekog insajdera na forumu da napišu kaj je Zvone pričao u snimljenom intervjuu. Naime kamerman hrt-a je od sestrične brat njegove žene mame zet pa ima informaciju.Noel

To je još kamilica. Ja čekam mudrijaše da kažu da je Boban čopio Vikija za vrat i namjestio si pitanja.
  • Fatos Beqiraj
    349
    sta dinamo nikad prije nije gubio od istre i vukovara pa je sad nesto novo?

Trebaju i navijaci shvatit da je nerealno da sve pobjrdjujemo isto ko sto zvone i kova moraju neke druge stvari skuzit. Nema to veze sa milionima i da samk 200 miliona ulozili tesko da ne bi bilo kikseva
  • fakin
    2k
    izjaviti da smo krenuli predobro je stvarno redikulozno. Toliko smo predobro krenuli da smo u 13 kola izgubili od gorice, lokomotive, vukovara, istre i zaostajemo 4 boda za prvim koji je potpuno neambiciozno krennuo u sezonu. To je tebi predobro? Kaj smo stvarno postali slaven belupo
  • nwankwo646
    914
    pa uz skroz novu ekipu, prvo misto u el i 3 boda viška u hnl je, po njemu, možda bilo predobro, bez obzira na neke poraze.
  • Zg123
    2.9k
    Ne znam u kojem je svijetu Boban, ali kad je on dosao doslovno nije bilo kritike na niti jedan njegov potez koji je napravio i svi su gutali sline. Ok bilo jest skeptika oko Kove, ali su svejedno svi otpocetka imali apsolutnu podrsku sto navijacku sto medijsku tako da mi nije jasan ovaj dio o kritikama odmah cim je dosao
  • Dudu 9
    909
    Kako Viki trola sa glazbenom podlogom na instagramu.
  • dmil
    1.2k
    sta dinamo nikad prije nije gubio od istre i vukovara pa je sad nesto novo?Fatos Beqiraj

od Vukovara znam da nismo nikad dosad izgubili, a od Istre, u zadnjih 50 utakmica, izgubili smo triput i to sva tri puta u zadnje 2 godine
  • NitkoBitan
    33k
    Deri bagru Zvone!
  • Pacho
    10.4k
    Predobro krenuli

obama-skeptical.gif
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Pa i Kovacevic je rekao nakon Istre da je otpocetka neka negativa. Gdje? Nakon Gorice svi su rekli kiks je morao doci, ajde naucit cemo. Nismo naucili nista..
    Ako neko moze pitat Marija Kovacevica kako misli razigrat klupu ako ne igra prijateljske za vrijeme stanke bilo bi super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.