• Masto
    384
    ja nisam očekivo ništa upočetku, ovo je i dobro
  • rioda
    11.3k
    Krece peglanje imidža prije članskog danafakin

Možda se neće pojaviti na članskom danu pa sad ide dati intervju? :chin: :rofl:

https://www.24sata.hr/sport/zvonimir-boban-usred-napetosti-u-dinamu-dao-prvi-intervju-za-medije-evo-kad-ce-ga-prikazati-1087263

Evo više info o gostovanju na HRT-u
  • fakin
    2k
    lako nam se ugodi, samo jednim otkazom koji treba dati
  • fakin
    2k
    Pa 95% gostovanja u dnevnicima je bacanje floskula.

Ono kako je Naukovic odradio podcast tako treba odgovarati. Ovo na Tvu realno su uvijek floskule
  • Papastrumf
    20k
    lako nam se ugodi, samo jednim otkazom koji treba datifakin

Ti i ja imamo pravo misliti da trener zaslužuje otkaz. Predsjednik kluba nije tu da ugađa tebi i meni nego da radi za boljitak kluba. Ako on misli da je to ostanak trenera, ima svako pravo na to, ali isto tako vjerujem da je svjestan da svi na neki način odgovaramo za svoje postupke kada se učinjeno zbroji na kraju.
  • fakin
    2k
    Eto jedva čekam danas cuti kako je za boljitak kluba da kovacevic ostane. Osim sto ce ponavljati floskule da su nova momcad i da im treba dati vremena da se uigraju.
  • prefontaine
    5k
    "Gdje je Zvone, nema Zvone, zašto se Zvone ne oglašava, kamo je nestao Zvone, je li itko vidio Zvonu, je li itko pročitao ikakav Zvonin intervju...?"

Najavi se Zvonin intervju -------> Ne trebaju nam nikakve Zvonine floskule, ovo on pegla imidž prije članskog dana.

O tempora, o mores!
  • dmil
    1.2k
    pozdravljam Zvonino gostovanje na Dnevniku, po sadrzaju onog što kaže ga možemo suditi, glupo bi sad bilo prejudicirati išta dok ga ne čujemo.

Volio bih da se to događa i češće, tipa svaki kvartal, ali prihvatit ćemo i ovo.
  • NKDZ86
    6.4k
    znači čeka se večeras urbi et orbi. sad kad ko soldo da ostavku na tvu :rofl:

edit: onda ništa, fućkaš ga, ko zna kd je snimano...
  • fakin
    2k
    Soldo je dao uzivo, ovaj intervju je vec snimljen samo ce danas biti emitiran
  • skener
    6.5k
    "Svi smo mi pogriješili u ovom procesu dosad. Jasno da jesmo, uprava, igrači i trener. Nije sve idealno. Možda smo krenuli predobro u odnosu na ono što se očekivalo.

Ja sam došao u klub 1. 6. pa su već i za mene i za Marija 3. 6. govorili da ništa ne valja, a nismo ni počeli raditi", rekao je Boban pa se nasmijao. Potom je dodao: "Ali to je tako. Ljudi imaju pravo plašiti se da neće biti dobro, navijati i kritizirati. Mi moramo imati snagu to trpjeti."
  • Noel
    17.1k
    Čekam nekog insajdera na forumu da napišu kaj je Zvone pričao u snimljenom intervjuu. Naime kamerman hrt-a je od sestrične brat njegove žene mame zet pa ima informaciju.

Uglavnom od predsjednika je ovo logičan izlazak u javnost jer bi bilo jako naivno da je prvi izlazak u javnost uslijed ove krize u Dinamu izlazak pred 400 ljudi na članskom danu.
  • fakin
    2k
    cek jel ovo stvarno ili fejk?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.