don
Normalna osoba tu isčitava, da novinari u ovom trenutku neće ništa danas uspjeti izlešinariti niti saznati Bobanovu odluku.
Otrovna osoba će iz toga isčitati da Kova ne dobiva cipelu, špricati otrov po forumu i ponižavati Bobana.. — mali M
Xpert1992
mali M
opet se igramo normalnih i otrovnih, za sad vode otrovni sa 1-0. Pričekat ćemo i ovu "utakmicu". Pa ako bude isti ishod, valjda je dosta takvih prozivanja... — don
vlatkomarkovic
mali M
Pa jer nitko ne prihvaća argument “interni izvor iz prve ruke”, da ti ovi napišu “interni izvor iz prve ruke” kaj bi im ti napisao… Vjv nešto u stilu “Ok, znaci lažeš hahahaha”. — vlatkomarkovic
Zvonkec
rokikaciga
Prisiljen sam navijat za poraz od Karlovca u kupu, samo da Bobanu dođe iz guzice u glavu. — Filip 91
vlatkomarkovic
Mali Zeus
Kažem ovo je nevezano uz ovu situaciju ovo ja pišem više iz svoje vlastite frustracije kada me 10 debila jebalo s “izvor?” dok smo imali unutarnjeg neprijatelja…. I znam koliko je iritabilno kada ti netko samo tako napise “izvor?” — vlatkomarkovic
Crni86
vlatkomarkovic
jasno ali i meni je iritantno kad ekipa pretpostavlja i to piše u zaključnim rečenicama.. — mali M
GeneralNapoleon
Mali Zeus
Pa kažem nema smisla pisati “izvor?”. Gdje onda ide rasprava? Napisi nešto drugo gdje kasnije može se nastaviti rasprava…. — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.