• Mali Zeus
    20k
    I to je scenarij, ali i ovo može biti scenarij… Odi pročitaj kaj je Koma napisao i onda odi traži slike, imati ćeš ih 50 kak piju kavu u Bulldogu na temi “koga smo danas vidjeli na špici”…. Ponavljam ne slažem se s rečenim samo schillajte s time “izvor”….vlatkomarkovic

Ne da mi se, kaj je napisao, kritizirao Kovu?
  • striko
    2.7k
    Ako je službeno više neću riječi napisati protiv Kovačevića. Od danas je fokus i sva odgovornost na Bobanu.

Sretno.
  • shameless86
    1k
    veli junaci iz VL da im je zvone dobacio na ulasku da nikakve vijesti nece docekati..tak da vjerujem od smjene nista zasad
  • cibona
    6.9k
    izvor?mali M

Samo pretpostavka temeljena na svemu viđenom posljednjih nekoliko tjedana. Kovačevića na klupi može ostaviti samo luda osoba ili netko tko njime može posredno lagano upravljati.
  • Mali Zeus
    20k
    veli junaci iz VL da im je zvone dobacio na ulasku da nikakve vijesti nece docekati..tak da vjerujem od smjene nista zasadshameless86

Možda je rekao da danas neće dočekati.

Znam, hvatam se za slamku.
  • Mali Zeus
    20k
    Samo pretpostavka temeljena na svemu viđenom posljednjih nekoliko tjedana. Kovačevića na klupi može ostaviti samo luda osoba ili netko tko njime može posredno lagano upravljati.cibona

Ili osoba koja ne želi priznati svoju grešku.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Kak ti znaš da ovaj nije npr. Komljenović kojeg ti jebes za izvor…. Ovo je samo primjer… kazem može biti i strina i tetka kolege s posla izvor, a može biti i ovo….

Tako da to s “izvor” je glupo ko kurac…. Radije napisi ne vjerujem ti da možeš imati tako dubok inside info jer to bi mogao znati samo uski krug ljudi ili tak neki kurac… Kažem ovo govorim iz osobne frustracije… Ne vezano uz ovu…
  • Mr Anderson
    14.8k
    Ili osoba koja ne želi priznati svoju greškuMali Zeus

Ili osoba koja još nema zamjensko rješenje.
  • Mali Zeus
    20k
    Ili osoba koja još nema zamjensko rješenje.Mr Anderson

A možemo se i tako tješiti. Ali ja bih sad uzeo i Leku kao privremeno rješenje dok se ne nađe novi trener, makar jedno kolo.
  • Mali Zeus
    20k
    Tako da to s “izvor” je glupo ko kurac…. Radije napisi ne vjerujem ti da možeš imati tako dubok inside info jer to bi mogao znati samo uski krug ljudi ili tak neki kurac… Kažem ovo govorim iz osobne frustracije… Ne vezano uz ovu…vlatkomarkovic

Ok, inače ću tak napisati.
  • mali M
    8.9k
    znaš zašto to pitam? jer evo piše Večernji da im je Boban dobacio "Ništa nećete dočekati, neće biti nikakvih vijesti"
    Normalna osoba tu isčitava, da novinari u ovom trenutku neće ništa danas uspjeti izlešinariti niti saznati Bobanovu odluku.
    Otrovna osoba će iz toga isčitati da Kova ne dobiva cipelu, špricati otrov po forumu i ponižavati Bobana..
    Prvo je logičan zaključak, druga je iskonstruirana teorija.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Gle samo ne piši “izvor?”. Jer ne znaš tko je s druge strane rasprave…. U većini slučajeva je neka tetka kolege s posla, ali ima slučajeva gdje nije…. Ja se slažem s vama dvojicom, samo nemojte pisati “izvor?”!… Kažem ovo je vezano uz moju situaciju kada sam tu drndao po jednom bivšem zaposleniku pa je bilo “izvor?”, pa danas svi znamo da je bilo točno, a šta ste htijeli od mene da drukam svoje izvore?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.