• CISCO
    482
    Kova povedi nas do Istanbula.
  • ElDorado
    7.1k
    Osim toga vrlo je lako moguće da nemamo ni lovice za novog trenera
  • mali M
    8.9k
    tako je to je cijeli citat. Znači da "danas" neće biti ništa. ovaj ostatak citata ću ti ovako sažeti u par bitnih riječi koje su napisali: "Ne znamo, zasad, što se sve na tom sastanku pričalo i koliko se pričalo, kakvi su zaključci..."
    To je hrvatsko novinarstvo i zato nemojmo pretpostavljati. Nadam se kao i svi vi da ćemo vidjeti bijeli dim čim prije iz Maksimirske ali se baš baš jako trudim da mi novinarski članci i pretpostavke nisu argument za pljuvanje..
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Mislim bazirati problem samo na engleskom je malo relativiziranje situacije…. Kao prvo i osnovno kada se zamjeni 80% svlačionice uvijek zajebano… Kova nije trener ni s iskustvom ni autoritetom da bi to za njega bili idealni uvjeti…. Ono sto je isto problem je sto se od Kove trenerski tražilo da se igra po nekim principima koje Boban zahtjeva da se klub sistematizira, a on je dosada u karijeri igrao totalnu drugu igru… To je po meni poprilično veliki problem i tu mi nije bilo jasno zašto je on izabran, mislim s druge strane Hansi Flick je antipod svega u Barceloni pa je eto imao dosta uspješnu sezonu…. S treće strane momčad je slagana sto sam ja gundzao jer sam znao da će nastati ovaj problem, jako natrpano na nekim pozicijama… Villar je došao kao nositelj igre i onda su dovedeni Zajc i Bennacer i to prije nego li je uspio pokazati da li može ili ne može postati nositelj igre, sto je jako bitno. Tu je npr i Soldo koji je doveden samo zato jer se pričalo o ponudama, a mi smo imali fixnu odštetu i nadali se brzoj zaradi. Također tu su Kule i Beljo koji su imali strašnu konverziju, onda dođe Barkrar kojeg pretvoriš u krilo jer ga u tom trenutku ide. Onda su stali Kule i Beljo. Mislim svlačionica dok je išao rezultat je bila nategnuta, sada je eksplodirala…. Neznanje engleskog u toj priči je šlag na tortu…

Kova nije los trener, ali na žalost je krivi trener u krivom trenutku u Dinamu. Nešto slično je prošao Jovicevic…

I razumijem zašto mu Boban još uvijek vjeruje, ali ta ideja gdje će on svoj autoritet projicirati na Kovu i da će se time složiti situacija u svlačionici je na tankim nogama… Također to je česta greška šefova klubova….

Kova je izgubio svlačionicu i to je nešto najgore što se treneru može dogoditi, a Zvone sada pokušava to vratiti, ali to je gotovo pa nemoguće… Treba nam novi trener koji će potjerati dva-tri igrača na tribine, ako treba i uvesti reda… Taman bio samo privremeno rijesenje….
  • cibona
    6.9k
    Boban želi osobu na klupi koja mu je sto posto lojalna i koja će ga slušati u svakom pogledu. Ona priča s "voki tokijem" itekako ima oslonca. Kovačević je samo lutka na koncu kojom se prelako upravlja.
  • Odani Zgd
    950
    Baš sam se dvoumio bih li to napisao ili ne,da iovako ne širimo negativu....
  • mali M
    8.9k
    Osim toga vrlo je lako moguće da nemamo ni lovice za novog treneraElDorado

izvor?

Boban želi osobu na klupi koja mu je sto posto lojalna i koja će ga slušati u svakom pogleducibona

izvor?

užasno me živcirate sa svojim pretpostavkama i osudama
  • Jaki991
    540
    Ako vec ostaje nadam se da mu je iskomunicirano da mu je do zimske stanke svaki kiks u hnl-u automatska pedala, i da od danas on snosi odgovornost za to kak mu se igraci ponasaju na utakmici, a ne da gricka nokte na klupi... saberi se i pocni se ponasat ko trener Dinama a ne slavena
  • GOAT
    4.2k
    izvor?mali M

source-i-made-it-up-highest-quality-version-on-the-internet-v0-4o2kp9cvkzwf1.png?width=1666&format=png&auto=webp&s=fdbb6fc9049ff8f97007656d3d825d40d97ff70d
  • Mali Zeus
    20k
    izvor?mali M

Izvor je trust me bro.
  • Mi smo uz tebe
    47
    Evo piše Večernji da im je Boban dobacio "Ništa nećete dočekati, neće biti nikakvih vijesti"
  • Mali Zeus
    20k
    A dobro, možemo se samo nadati da ćemo ostati na pristojnoj udaljenosti od Hajduka na zimskoj pauzi. Koliko bi bilo prihvatljivo, 6, 7 bodova maks?
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Mene užasno živcira to “izvor”, može čovjek imati izvore koji nisu javni… može čovjek imati izvore s novina, pa mu netko dobaci, novinari seru, pa koji izvor čovjek može imati….

Ne slažem se s rečenim od ovih ljudi, samo napominjem da ste tako mene jebali kada sam upozoravao da jedan bivši radnik radi na štetu kluba…. Pa bum 8 mjeseci kasnije Andy Bara to potvrdi na podcastu…. A svi suradnici su bivšeg radnika su protjerani iz kluba ovo ljeto….
  • Mali Zeus
    20k
    Kakav izvor može netko imati za to kaj Boban želi ili ne želi. To su samo osobni stavovi i bedasta nagađanja.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Kažem ne slažem se s rečenim, ali netko možda može znati takve stvari…. Tipa netko tko pije kavu s njime ili zna nekoga ko pije kavu s njime….

Neki dan se javio Komljenović u novinama i kritizirao Kovu, čovjek si je jako dobar sa Zvonom. Šta sad on sere isto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.