• Mr Anderson
    14.9k
    Igrač koji je toliko plaćen mora one dvije šanse zabiti žmirečki, kraj priče. Koliko god bili loši danas, vjerojatno bi dobili da je zabio. Barem onu prvu.
  • Dinaminjo
    1.8k

Ne znam jel.gledas sto Salah igra ovu sezonu?
    Npr ovaj promasaj sad..

Jel Salah preko noci nesposoban
  • Mr Anderson
    14.9k
    Gledam Salaha skoro svaku utakmicu, ali on je u 34. godini, za očekivati je da počne padati. Beljo otkad je došao nije ništa posebno odigrao.
  • Vedraca
    215
    Dosada Beljo i nije imo nekih Lopti budimo realno pa ga i nisam nesto mogo kriviti jednostavno imamo uzasnu Igru i Beljo tu visi jer je takav Typ Napadaca! Ali je*em ga ja kad kostas 4-5mio€ i imas takve 2 Chance skoro pa nemoguce je da ih profulas pogotovu ona prva.
  • Bernard
    1k
    Da je ove šanse Kule fulao imalo bi sad 10 stranica pljuvačine.
    Da se razumijemo nisam neki fan obojice al očito Beljo ima više kredita.
  • Netkos
    22
    Ta prva je bila jako teška, snažno napucana lopta malo previše nazad od gdje je on stajao.
  • Carrasco
    6.5k
    Toliko je pao da mislim da trenutno igra najlošiji nogomet u karijeri.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Beljo nije gotov napadač ali je ogroman potencijal i kao takav je doveden. Da uz pomoć trenera postane reprezentativac i prvi strijelac lige na kojem možemo zaraditi. On više nije ni prvi napadač Dinama , a zahvaljujući suludim i unaprijed određenim zamjenama našega trenera izgubio je samopouzdanje i sad je gori i od Kange . Još jedan koji je zaboravio igrati kod našeg takmičara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.