• criticus
    9.1k
    Kek i Zajc su ionako kompići :lol:
  • rokikaciga
    16.8k
    Ne znam kak bu Zajc reagirao s obzirom na njegov odnos sa Kekom ak on fkt bude trener
  • hardek
    11.8k
    Glavni kandidati su Matjaz Kekkristijank

Zajc na aparatima
  • Noel
    23.4k

Članak je zaključan ali imaš ispod članka heštegove i vidiš imena ko se spominje. Pišu Matjaž Kek i Zoran Zekić.
  • Crni86
    23.5k
    Iskreno ne bi niti jednog a niti drugog. Nisu upgrade u odnosu na trenutnog trenera. Kek nakon rijeke s razlogom je samo u repci, a zekic… ne treba ni pisat
  • miro
    9.5k
    Matjaž Kek...to je najružniji nogomet koji možemo izabrat
  • Krulek
    1.3k
    Ja bih nekoga sa čvrstom rukom i mudima, Kek ili ponovo Bjelica
  • Bernard
    1.4k
    Mora biti da se šali kolega, mislim Kek je dobar trener ali ganja rezultat, mlade igrače baš ne ferma, a zeka jbg nez šta bih rekao.
  • Zg123
    4.2k
    Zekicev nogomet je totalna suprotnost od onoga sto Dinamo zeli igrati, a Kek mi se ne cini realan i mislim da ce on do penzije biti u Sloveniji
  • hardek
    11.8k
    Ako je ovo istina, ide nova otpremnina za 3 mjeseca
  • Crle
    1.4k
    Valdas
  • rioda
    17.8k
    Zekić je daleko od renomea Dinama, čovjek se u Slavenu s igračima opijao po klijetima, a onima koji nisu bili za akciju govorio da neće igrati ako ne ostanu do jutra :lol:
  • Jurki
    27.4k
    Pišu Matjaž Kek i Zoran Zekić.Noel

Kek jos kak tak.. al Zekic?

Gospode Boze jel moze se jos kaj loseg desiti na danasnji dan?
  • Noel
    23.4k
    onima koji nisu bili za akciju govorio da neće igrati ako ne ostanu do jutrarioda

Pa to nam treba!
  • Peškaman
    9.5k
    Dođe li Zekić,obećavam vam skok sa starog mosta u uživo prijenosu, laste što bi se reklo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.