• Dzoni
    2.8k
    Ovo je prvo poluvrijeme da nisam vidio baš ništa pozitivno u igri Dinama, ni trunke pozitive, čisti debeli minus od igre
  • Pacho
    10.4k
    Cek, zbrajaju se bodovi i iz utakmica koje nisu derbiji?

dis-belief-surprised.gif
  • don
    16.8k
    Od sad pa nadalje svaka kritika mora biti upućena prema predsjedniku klubacibona

ovi koji kritiziraju Kovačevića nisu svjesni realnosti. Ali ne krivim ih.
  • Marc
    660
    Sramota
  • NKDZ86
    6.4k
    Bara scrola zonu. Beljo i Lisica odmah van iz igre.
    Ovo je sramota
  • ElDorado
    7.1k
    Do kad ce drzati Nevistica na golu pitam se ja
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    A možda smo mi svi skupa precjenili kvalitetu ove momcadiPraskaton

Nismo mi precijenili kvalitetu momčadi, jedino gdje su se Dinamovi navijači prevarili je u igračima koji su im pred očima godinama, pa je odjednom Hoxha postao Ronaldo iako je lik isti onaj igrač koji je bio prije dvije godine, samo su mu ušla dva gola sa parkinga zapadne tribine, a Lisica je isti onaj igrač koji je bio u Istri prošle sezone, samo što je ono što je njegov forte, lopta u dubinu, dobio zadnji put u prvom kolu protiv Osijeka.

Sve ostalo je rezultat trenera i njegovog vođenja ekipe. Nikakva ideja, nikakva igra, na terenu se ne zna tko pije tko plaća, dojučerašnji igrači liga petica ispadaju kao ratkape. Nije McKenna jedan tjedan beton, a onda tri tjedna rupa, niti je Dominguez dva tjedna igrač za Barcelonu, a onda tri Bernauer sa boljim PR-om. Najbolji pokazatelj igre Dinama ti je Beljo, najskuplja akvizicija Dinama u povijesti ne dobije niti jednu, eventualno jednu upotrebljivu loptu, nerijetko je sam u 16 pri otvaranju igre, jer je Dinamova tranzicija i kretnja bez lopte grozomorna, a više sam ga vidio s loptom na centru nego u 16. Pa se onda baci na klupu i ubaci se Kule, koji nije igrač za prvih 11 nego za impuls s klupe, pa ga se vrati kad se Kule pokaže taraba. To nije do igrača nego do trenera.

Možeš imati najsvježije sastojke, najkvalitetnije meso, najbolje povrće i opet skuhati smeće od jela. E to je Dinamo pod Kovačevićem. Neprobavljivo, nejestivo smeće od jela.
  • Mihael2305
    756
    Kova bolje ti je da zbrises s stadiona trenutno, ko da nisi bio danas, bolje za tebe bolje za mene
  • Anderson Costa
    195
    nikad dosta pouka
  • Krulek
    1k
    Još jednom bravo Kovačeviću, bravo Bobane, veliko bravo.
  • fakin
    1.9k
    Jel moguce da mi gubimo 2:0 i da trener nije napravio nijednu izmjenu u prvom poluvremenu?
  • IceMan
    3.7k
    Bobane, baš si me jako, jako razočarao….

Toliko tvrdoglavosti…. I ega. Čudo jedno.
  • Masto
    375
    Mikica na beka lisicu na krilo bakrar špica beljo van
  • Crni86
    17k
    tuzno da je ovo istinito, nis kontra hoxhe ima on svoje kvalitete al je limitiran sto se vidi i po ovoj lopti za belju. Nema feelinga ni malo.

Al to je bruka za sve ostale oko njega da opet takav limitiran igrac je najopasniji.

Ja cekam da vidim sta to benacer donosi nasoj igri. Iskreno ne vidim. On i zajc uz nevistica danas najlosji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.