• Mali dioničar
    18.3k

Svatko može pitati što želi, a po meni je jedino zanimljivo što bi NO odnosno Nauković mogao reći situacija sa stadionima.

To jest vrlo bitna tema, ali meni se čini da ljude trenutno najviše žulja 2. mjesto u HNL-u, a žuljat će ih još više ako sutra se sutra ne uknjiže 3 boda.

I sad bi netko iz devetočlanog NO trebao pričati o tome... :meh:
  • Bosskovitz
    19.4k
    Nije hejtanje nego kritikaThor

Na prošlom članskom danu bio je svatko tko je htio doći, niti jedno jedino pitanje nije bilo cenzurirano, bilo to sedamnaesto po redu pitanje o Sanjinu ili pitanje o gemištu na stadionu, pa i pitanja onog trola koji je baniran odavdje, pa čak i pitanja onih koji misle da za njih nikakva pravila ne vrijede samo zato što su informatički toliko nepismeni da ne znaju upaliti kameru na mobitelu, ali barem su eto istupili javno, a ne skrivajući se iza glupih nadimaka. Jesu li svi odgovori bili zadovoljavajući? Je li sve bilo savršeno? Naravno da nije.

To je bio prvi članski dan ikad na kojemu su se neke lekcije naučile i ovaj će sigurno biti bolji od prošlog, a sljedeći će sigurno biti još bolji od ovog. Slobodno dođi, bit će 300+ članova Dinama tamo, i postavi pitanje; nitko ti to neće zabraniti kao kaj ti nitko nije branio ni prošli put. Ovo je tvoj klub i imaš mogućnost izravno postaviti pitanje predsjedniku, upravi ili nekom iz nadzornog odbora - koliko se navijača drugih klubova na cijelom svijetu može pohvaliti toliko direktnom komunikacijom s klupskim vodstvom?

Ili nemoj ni doći ni postaviti pitanje, to je isto tvoje pravo.

Ali, molim te, nemoj izmišljati ova sranja o "troje ljudi" i "svi znamo kako su se postavljala pitanja". To naprosto nije istina i to, u konačnici, nije ni kritika nego isfrustrirano potpaljivanje vatre u trenutku kad Dinamo tako nešto zaista ne treba.
  • Crni86
    16.8k
    Nauković mogao reći situacija sa stadionima.Mali dioničar

Vjerujem da ce se nac na temi sigurno.

Ha ima tema i iz prosle sezone koje nisu bas jos razjasnjene. Zaboravili smo malo na bivseg sportskog direktora i razne stvari koje su se spominjale nakon njegovog odlaska. Opet Zvone tada nije bio tu, bivsi izvrsnjaci su potvrdivali njegove odluke. Vjerujem da ce se nac pitanje oko mladica koji su pusteni besplatno u kustu kod frenda bare, tramsfer sucica itd itd.

Naravno da ce najvise pitanja biti za Zvonu to je neizbjezno. Situacija jednostavno to nalze.
  • Thor
    1.3k
    pod "troje ljudi" ne mislim doslovno.ne znam tocan broj ali je bilo mozda 70setak,100 ljudi. A da je bilo preskocenih pitanja kao nekih tada bitnih odgovora,bilo je. Iza toga su bile i smjene Marica (koji je na clanskim danima prodavao bureke) ostavke clana i tak...znamo svi kaj je bilo.
    Nitko ne moze zabraniti nekome neko pitanje i to nisam niti rekao.
    Kao i sto nisam ni frustriran niti isforsirano potpaljujem bilo kakvu vatru!
    Dapace, u 99% svojih postova i kometara sam pozitivan i podrzavajuc tako da nema mjesta tim i takvim zakljucima i etiketiranjem.
    Da, ok mi je da se organiziraju clanski dani i da drago mi je da ce clanovi postavljati pitanja i dobiti odgovore kao sto sam naglasio.
    Kritiziram nedovoljno komuniciranje sa clanovima i navijacima opcenito. Na nacin da nije dovoljno i to je to. I to samo od Predsjednika kluba. Pogotovo sad kad se vidi da smo upali u neku mini krizu.
    I nisam jedini koji to komentira. Podrzavam clanski dan i tu interakciju ali isto tako mislim da bi kroz cescu medisku prisutnost Predsjednika ili Uprave (tipa bar jednom mjesecno na nekoj presici) se moglo iskomunicirati dosta bitnih stvari koje vjerojatno zanima vecinu navijaca a to je nas tim,rezultati (pogotovo kada je neka kriza rezultata) napredak oko stadiona,neki novi projekti... itd.
    A onda na clanskim danima koji su jednom godisnje (bar je do sad tako bilo) i ostalo ili detaljnije sve koga zanima vise detalja. Pa i prica o gemistima,pivi i cevapima na stadionu.
    Mislim da ne trebamo cekati clanski dan da nam se neke stvari komuniciraju.
    To je moj stav i kritika Predsjedniku i Upravi bez obzira sto je i meni on moj izbor i sto i dalje ima moju podrsku i potporu bez zareza.
    Pozdrav :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.