• Ritam Ulice
    2.2k
    Vidimo se na drosini braco i sestre!
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Vidimo se škvadro :smile:
  • fakin
    1.8k
    Budete vidjeli kako cemo sutra prodisati i proigrati bez misica u momcadi.

Citiram se sutra navecer

Purgerski pozdrav
  • kajsitilud
    1.2k
    bez Misica smo bili i u Vukovaru pa nismo prodisali. Nekako bi prije reko da je problem u treneru, ne u Misicu :chin:
  • Facke
    6.9k
    Vec mi je zlo kad pomislim na utakmicu zutra.
  • Krizy
    63.3k
    Jbg, činjenica je da bez Mišića u ovoj i prošloj sezoni imamo skor 4-4-7 i gol-razliku 18:23. I to većina utakmica u domaćim natjecanjima.

Šibenik 4:0
    Gorica 3:1
    Varaždin 3:2
    Gorica 2:1

Gorica 2:2
    Hajduk 2:2
    Slaven 1:1
    Celtic 0:0

Hajduk 0:1
    Hajduk 0:1
    Osijek 0:1
    Vukovar 0:1
    Lokomotiva 1:3
    Dortmund 0:3
    Rijeka 0:4
  • vjeko1701
    20.4k
    Po stoti put to slusam a nikad se ne vidi na terenu.
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Najgore su ovakve večeri, tuga s juga dobila i odoše na pristojnu razliku, sutra igraš da ti jedino pobjeda nešto znači ( remi i poraz su slični, -4 ili -3, nema neke razlike), igra nam je kriminal, trener koji vjerojatno i sam ne može vjerovati da je još tu...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Situacija nije baš idealna ni u žuto-zelenoj svlačionici, to je jedino za što se hvatam. Jedva čekam našeg trenera koji će postavit 3 šestice koje kurca neće moć protiv pripremljenog niskog bloka i Bangourinog udarca lijevim jajetom koji će proć Nevistiću kroz ruke uz upise "ništa nije mogao".
  • Crni86
    16.8k
    Jedva čekam našeg trenera koji će postavit 3 šesticeTvrdica McTvrdi

I dva defanzivna beka :smile:
  • Fan
    1.7k
    Vec mi je zlo kad pomislim na utakmicu zutra.Facke

Vjerujem da je tako i većini, i samim time znamo da je Kovačeviću već kraj.
    Ako pretpostavimo da je Boban normalan, kaj fakat mislim da je, ja ne znam kaj bi se trebalo desit da Kovi ne da nogu nakon kraja polusezone.
  • Jurki
    20.4k
    Vec mi je zlo kad pomislim na utakmicu zutra.Facke

Eh nisi jedini.
    Sutra dobit kak god, pa gospona trenera otpratiti u ropotarnicu povijesti.
  • Sibirski plavac
    7.2k
    i samim time znamo da je Kovačeviću već kraj.Fan

To se govori još od Lokse. "Sad je gotov", "ispucao je kredite", "samo čudo ga može spasit", a evo još je tu.
  • Pacho
    10k
    Skupljac pouka najavljuje utakmicu kao da idemo na Santiago Bernabeu. Zgrazali smo se kad je Jakirovic onomad izjavio da idemo na Allianz Arenu uzivati (ili tako nesto), a sad smo spali na to da trener izjavljuje da cemo PROBATI doci do bodova u Puli ako nam se poklopi X stvari. Prevarant koji je i po znanju i po mentalitetu puno vise za prodavati trule sumske jagode kraj ceste van Jablanice nego za klupu Dinama. Cak na stranu nepostojeca igra i tragicni rezultati, to sto je ovaj izasrao u zadnjih par tjedana je za instantni otkaz.

Uspjeti izabrati najvecu prevaru medu HNL trenerima za kojeg ne znas da li je gori takticki, kraj terena ili pred mikrofonima je stvarno umijece.
  • NerminB
    137
    Nadam se prije svega dobroj igri koja nam fali pa boga mi odavno.

Dinamo Zagreb iznad svih!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.