• Kumerle
    1.8k
    Snimka-zaslona-2025-11-08-133239.png

Idemo po iskupljenje nakon loše predstave u Europi te po novu pobjedu protiv Istre 1961 na Aldo Drosini! Nakon onog gorkog poraza od Celte Vigo, sve oči su uprte u naše plave.
    Vrijeme je za dokazivanje, borbu i onaj pravi Dinamov gard po kojem ga pamtimo.

Sutra točno u 16 sati, Dinamo ima zadatak vratiti povjerenje navijača na jednom od najtežih gostovanja.
    Pula nikad nije bila lako osvojiva tvrđava, protiv Istre se uvijek moralo “ginuti” za bodove. Očekuje se srčan pristup, trka i agresija, a napad fokusiran i pravi.

Očekujem potpuni fokus od prve minute, bez popuštanja jer nema prostora za greške.
    Imamo nekoliko izostanaka, ali to ne mora značiti da je loša stvar, možda novi igrači pokažu da je vrijeme za neke promjene u početnom sastavu.

Snimka-zaslona-2025-11-08-133209.png

U međusobnim susretima u HNL-u imamo 61 pobjedu, 15 remija i 6 poraza.

Podrška navijača sigurno neće izostati, karte idu dobro, a i prognoza je povoljna.

Tko može u Pulu, tko ne - pred ekranima, ali idemo dati podršku našim dečkima gdje god bili jer samo zajedno možemo vratiti pobjednički duh.
    Plavi, pokažite stav, pokažite srce, vrijeme je za novo slavlje!

Sutra je dan iskupljenja - svi uz Dinamo!

IŠLI SMO SA VAMA SVAKI PUT DALEKO, TRAŽILI SMO POBJEDE NIJE VAŽNO KAKO!
    DALI STE NAM POBJEDE. DALI STE NAM SNOVE, IGRAJ, IGRAJ DINAMO PURGERI TE VOLE! IGRAJ, IGRAJ DINAMO ZA POBJEDE NOVE, IGRAJ, IGRAJ DINAMO PURGERI TE VOLE!

Naprijed plavi lavovi!
    1. Idete li na tekmu? (80 votes)
        Da
        19%
        Ne
        81%
    2. Koji ishod očekujete? (80 votes)
        Pobjeda
        56%
        Remi
        20%
        Poraz
        24%
  • Fan
    1.7k
    U zadnjih mjesec dana je Istra drastično pala, očekujem da bi mogli izvuć 3 boda uz malo sreće, kolko god ljudi bili pesimistični i najavljuju poraz.
    Hajduk, Lokosi i Vukovar su ih pojeli makar imaju skor 1-1-1 a ne treba ni spominjat ispadanje od Kurilovca.
    Ne treba srljat i napadat, tu smo slabi nego čekat svoju priliku i 2 gola će ziher doć.
  • NitkoBitan
    32.7k
    Ne treba srljat i napadat, tu smo slabi nego čekat svoju prilikuFan

Tako je, slazem se. Za promjenu mi trebamo stat u niski blok pa nek se protivnici sisaju.

Bunker protiv Istre bunker protiv Istre, cilj ne bira sredstvo.
  • Fan
    1.7k
    Tako je, slazem se. Za promjenu mi trebamo stat u niski blok pa nek se protivnici sisaju.

Bunker protiv Istre bunker protiv Istre, cilj ne bira sredstvo
    NitkoBitan

A gle, živčan sam i ja zbog toga, al trenutno smo u takvoj situaciji di moramo skupljat bodove kak god možemo, bez obzira na igru.
    Radije ću navijat za pobjedu nego za kiks za možebitni otkaz.
  • wolfgang14
    3.2k
    Beljo i Bakrar čekaju na centru kontre a ostatak momčadi se na našoj polovici brani i vjerujem da možemo otići iz istre s bodom ili uz malo sreće čak 3!

lineup.png
  • Kepec
    7.6k
    Da mi je prije 2 mjeseca netko rekao da ćemo se kolektivno za gostovanje u Istri pripremat kao da idemo na Metropolitano držat gaće protiv Atletica rekao bi mu da promjeni dijagnozu. Zadnja tekma prije pauze, bu nekaj valjda.
  • Fan
    1.7k
    Beljo i Bakrar čekaju na centru kontre a ostatak momčadi se na našoj polovici brani i vjerujem da možemo otići iz istre s bodom ili uz malo sreće čak 3!wolfgang14

Pretpostavljam da je ovo sarkazam, al iskreno, ne bih se začudio da si ozbiljan.
    Ne znam dal su ljudi prespavali zadnjih x utakmica, pogotovo utakmicu protiv Vukovara, al nas su protivnici pojeli kako god smo igrali.
    Volio bih jednu utakmicu bez visokog rizika na naš gol, da nam protivnici ne stvore 3-4 zicera i da metnemo ono što trebamo ako par puta i dođemo do gola.
    Ponavljam, ne mislim ni najmanje da su 3 boda zicer, al moramo se skupit nakon razbijanja, odigrat pametno i vjerujem u uspjeh.
  • Crni86
    16.8k
    Nakon one postave protiv celte i zato jer idemo na opasno gostovanje na drosinu gdje treba pokazat karakter me ne bi zacudilo da uz 2 defanzivno postavljena beka i 3 sestice mozda i zamijenimo napadaca jos jednim dodatnim stoperom. Cisto za svaki slucaj ne…

Srce se nada, ali realnost je da nas sutra ceka opet mucenje… vjerojatno najgore do sada.
  • hardek
    7.2k
    Krenut ćemo kao što smo krenuli u 2. poluvrijeme protiv Celte samo Bennacer umjesto Mišića. Eventualno Villar ili Stojković umjesto Zajca i tjt.
  • Xpert1992
    111
    Zapravo uopce vise nije bitno ko igra, svi su ispali iz forme. Nadam se pobjedi ko i uvijek, a ocekivanja da ce bit dobre igre, nemam. Nemam razloga vjerovat da cemo dobro odigrat jer ne igramo dobro vec duze vrijeme.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Nadam se da će se protiv Istre barem krenuti napadački, a ne jalovo i ziheraški kao u zadnjih mjesec dana. Ne vjerujem da će se Kova odvažit na takav potez jer će sigurno startati Goda i Dominguez koji se muči s tim koljenom, a nikome ne pada na pamet da bi mu dobro došlo nešto odmora. A i u vezi ne vjerujem da ćemo dočekati prednjeg veznog u vidu Stojkovića/Vidovića/Mudražije. Ali moje želje i pozdravi:

Filipović - Perez Vinlof, McKenna, Galešić, Mikić - Bennacer, Zajc, Stojković - Hoxha, Beljo, Bakrar
  • FazeN
    3.1k
    Ako ćemo se vodit današnjim stanjem i pripremom, sutra za promjenu krećemo napadački protiv Istre.
  • Fatos Beqiraj
    325
    Ocekujem Stojkovica, Bakrara i Belju od prve
  • striko
    2.7k
    Znam samo da će u 65oj bit izmjena napadač za napadača neovisno o rezultatu.
  • Olmic
    5.4k

Nevistic
    Lisica Domi Mckenna Vinlof
    Bennacer Stojkovic Zajc
    Bakrar Beljo Hoxha
  • striko
    2.7k
    U zadnjih pola godine , od 2.4 koliko ima na rezultatima povjesti, Istra je kući u službenim utakmicama izgubila samo jednom. Od Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.