• Sajla
    14.6k
    Trener očito radi dobar posao. Bi li bio dobro rješenje za nas? Tko zna...Zagi

znaš kaj, ne da mi se. napisao sam odgovor i obrisao.
    nisi shvatio smisao komentara, a onda to valjda znači da je kao i kod vica - ako ga treba objašnjavati...

ako se zbilja pitaš tko zna bi li Riera bio dobro rješenje za nas, mogu ti preporučiti jednog tipa koji to zna izvan svake sumnje. toliko to zna da mi je ogadio i Rieru i sve vezano uz njega. lik tvrdi da bi Riera + Franko K u dinamu dosad isporučili 25 golova... pa Pep i Haaland to ne mogu jamčiti, a ovaj to tvrdi s razinom arogancije kojoj jedan Daliban nije prišao ni blizu u svojim najboljim danima.
    a i ja se o tome raspravljam na forumu u 1 u noći, meni isto nisu sve daske na broju. valjda se to čovjeku dogodi nakon što pročita u komadu sve što se na zoni napisalo nakon jučerašnje utakmice..
  • rokikaciga
    6.6k
    Prije 12 dana sam na prvoj stranici ove teme napisao da mi se Riera zgadio zbog la bombe. Od tad je doticni forumas napisao valjda 100 postova o njemu kao da se prica o fuziji Crujffa, Pepa i Sir Alexa. Svaka tema je zatrovana sa Rierom.

Samo zbog toga ga ne zelim u Dinamu jer mi se zgadio. Nemrem ga smislit i da je najbolje rjesenje za Dinamo. Imam zelucani refluks kad cujem to prezime.
  • Brusa
    3.6k
    Mnogi su tako napisali.... kod mene je recimo suprotno. Ne treba čitati sve što kolega @LA BOMBA napiše, jer piše punog srca dok o Rieri piše i vrlo subjektivno, nego malo između redova, probrati... meni se Riera svidio.
  • El Madrigal
    703

Omake, svaka cast na tvojim analizama, statistikama,.zaista si jedan od najjačih forumasa. Ali ove trenere koje ti predlažeš mislim da je to uzaludan trud.
  • ElDorado
    6.9k
    Zatvaraj temu do zime ako ne i ljeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.