• GeneralNapoleon
    2.3k

Iskreno meni je i Corluka primamljiva kocka. Ali nema doslovce nikakve osnove na kojoj bi se uopce moglo rec kakav ie glavni trener. Papogotovo netko tko nema veze u nogometne krugove kao ja.

A ovo alibi potezi ili potezi sa mudima ne znam. Moze se rec da bi Bjelica Vol. 3 bio potez sa mudima :lol:

Inace naravno neki kapitalac uvijek na papiru izgleda dobro. Ali osobno mislim da je Terzic macak u vreci. Xavi s druge strane mi se cini nemogucom misijom ali tko zna.

Slazem se. Ispada da je prakticki sve probleme eki0e detektirao. I oba puta su mu odredeni ljudi (da ne pisem uvrede) zabili noz u leda.
  • Pacho
    10k
    Nadam se da kriterij nece biti dobrota i preboljene bolesti
  • Crusades
    19.8k
    preboljene bolestiPacho

Odvratan si više
  • Marc
    655
    Nezz iz kojeg razloga zazivate Terzica.. one year wonder
  • rokikaciga
    6.6k
    Iskreno meni je i Corluka primamljiva kocka. Ali nema doslovce nikakve osnove na kojoj bi se uopce moglo rec kakav ie glavni trener.GeneralNapoleon

Ja sam od jedne osobe cuo dobre stvari o njemu. Ali tko ce ga znat. Jedna druga osoba (UEFA A licenca) mi je rekla da je Kiki Polovanec majstor zanata. :lol:
  • Sibirski plavac
    7.2k

Ako se ne varam ljetos se spominjao kao novi trener, ali je on sam rekao da nije još spreman na povratak jer su rane prošlog mandata još friške.

Totalno ga kužim. Rijetki bi priznali da trenutno nisu za Dinamo.
  • Odani Zgd
    932
    Nema šanse da će Bjelica doć,da ga nismo potrošili prošle godine,možda bi sada bio idealan trenutak za povratak po drugi put.Al tko to može znat
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    zazivate Terzica.. one year wonderMarc

Kog bi ti?
  • Pacho
    10k

Ajde daj... Veselim se vijestima da je bilo tko pobijedio rak i kao netko tko je izgubio par clanova obitelji radi toga, rak apsolutno nikome ne bi pozelio. Ali kakve to veze ima s odabirom trenera, a stalno se to potenciralo kao neki argument u njegovu korist. Zelim mu da pozivi 110 godina, ali za klupu Dinama nije.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Zastašujuće koliko često dinamov navijač vodi ove priče

• Time
    1.5k

Dosta je "plašljivih" trenera, Dinamov trener treba da bude faca,a ne "dobar covjek" Kova ili "uništio sam vam snove" Biscan.
  • Odani Zgd
    932
    Ja bi Keka,al netko mi je na to odgovorio da je prestar....
  • Nolifer
    13.1k
    nego alibirokikaciga

Buraz, to imaš sada...
  • striko
    2.6k
    Riera okreće Legiu za 3/3 u UCL
  • rokikaciga
    6.6k
    zaposliti Kovu je bio potez s mudima. Dat posao Biscanu ili Bjelici je alibi potez jer znas kaj ti pruzaju. Ja govorim s neke rukovodece pozicije a ne to kakve poteze konkretno Kova vuce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.