• Zvonkec
    389
    Zakaj ga vadi nije valjda ozljeda?
  • Orc123
    13.6k
    imao je led oko koljena....ima problem s koljenom vec duze vrijeme...
  • NVKOD
    8.7k
    Nadam se da nije nikakva ozbiljnija povreda jer smo jako dobro osjetili na koži njegovo izbivanje sa terena. Neki put ispadne kad izleti van svoje pozicije jer zna igrati riskatno, ali je čovjek prvi stoper lik po oduzetim loptama: 2.7 dok mu je prvi pratitelji Kolinger s 2.2.

Samo jako i dalje Sergi!
  • Maximo
    821
    Na koju foru smo mi njega uspjeli dovesti...mislim jedina negativna recenzija mu je da nije bio za prvu momčad barce :lol: uzet ćemo tu ponudu bilo kad
  • shameless86
    977
    izgleda ipak ozljeda..upitan za sljedece tekme
  • Crni86
    16.7k
    Sta je s koljenom? Zasto igra s onim svim povezima? Da li igra uopce spreman ili svaki put stisne zube?
  • Ivdzo11
    8.5k
    Srednji branič Sergi Dominguez odradio je u ponedjeljak terapiju i trebao bi biti spreman za četvrtak. Pojavila se, ali samo nakratko, zamisao da Dominguez zaigra na desnom braniču, međutim odmah je to gurnuto sa strane, budući da je jedan od razloga zbog kojih je Dominguez napustio Barcelonu i prešao u Dinamo bio upravo taj što je na nekim utakmicama za Barcu igrao desnog braniča.
  • hardek
    7.2k
    Sta je s koljenom? Zasto igra s onim svim povezima? Da li igra uopce spreman ili svaki put stisne zube?Crni86

Trebalo ga je odmoriti protiv Vukovara ali i Mckenna se ozljedio pa ne mogu tu kriviti Kovu. Ali sigurno mu načetom nije odgovaralo igrati na onom krumpiralištu.

Definitivno moramo pažljivo s njim jer ako se on ozljedi mi padamo za 30%. Ako treba nek odmori protiv Celte
  • Crni86
    16.7k
    bas zato se ovo sve sa tim koljenom meni i ne svida…
  • Mihaljević
    14k
    8a380c2dc8bafe99be4dc56345d70201.jpg
    Šetnja sa novim ćukom
  • Dinaminjo
    1.8k
    Do kraja sezone biti ce prekriven ko mumija
bold
italic
underline
strike
code