• fakin
    1.8k
    Najjaca koalicija, tovari i policija
  • Paulie
    302
    maxovi mesari ljubini drugari
  • Alkmar1312
    146
    pa kaj je cudno? Samo im pogledajte sliku s tribine u Šibeniku u prvom redu su panduri.
  • NORTE
    21k
    U Bih osnovana grupa "BH hooligans" koja će pratit repku, a iza nje navodno stoji predsjednik nogometnog saveza koji je Srbin i kojeg proziva grupa BH Fanaticos.
  • NerminB
    104
    navodno vico zeljkovic, prvi covjek saveza, stoji iza ovih.. rekao bih “bosanski caci”, ukazao se aleksandar vucic i u bosni majko draga
  • Masto
    350
    da grupa ima hooligans u imenu pre pre
  • Bosna86
    12.4k
    9k
    U Bih osnovana grupa "BH hooligans" koja će pratit repku, a iza nje navodno stoji predsjednik nogometnog saveza koji je Srbin i kojeg proziva grupa BH Fanaticos.
    NORTE

Na čelu grupe vodja Manijaka… Lik je nedavno uhapsen zbog dilanja malo većih količina pa pušten pod sumnjivim okolnostima
  • NerminB
    104
    Mislim da na celu te grupe stoji smrk, cak se i vidi na onom videu.
  • Bosna86
    12.4k
    a manijak je njegov zaposlenik
  • NerminB
    104
    da, to si upravu
  • NORTE
    21k
    Što je s Lešinarima, zašto ih nema na stadionu protiv Sloge?
  • Zagreb1992
    2.8k

Policija nije dopustila određenima ulazak na tribinu pa su ostali odbili ući na tribinu
  • Zagreb1992
    2.8k
    https://x.com/GradaBpro/status/1984734570982387749

25 000 Dresdenovih u Berlinu ...Scena im je i dalje u samom vrhu
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Kao sto vec znate Torcida nastavlja rođendansku proslavu l. 3/4 jučer u Koprivnici. Iskreno odlična ideja da se spoje izvedbe,transparenti i ljudi u kojima su obilježili određena razdoblja svoje grupe. Baš me zanima mogu li rasprodat cijeli stadion za 4/4 protiv Osijeka. Iskreno mislim da ne. Zanima me da li je navijački prihvatljivo da i mi ili netko drugi kopira takav način proslave u kojim bi u par tekmi obilježili desetljeća u povijesti grupe.

Kohorta odlična brojka protiv Varaždina.
    Istrijani već standardno kvalitetna brojka.
    Ultrasi(fenomenalna) i Škripari( malo slabija brojka).

Armada također pristojna brojka na Maksimiru.
    Čak bi rekao da su Bojsi malo podbacili sa brojkom jer mi se činilo da je protiv Osijeka bila puno veća brojka.

Vidio sam na Posušje vs Sarajevo grupa poskoci, jel ima netko iz Posušja jel to ozbiljna ekipa ili više simpatizeri, ali svakako lijepo za vidjet i da se tamo njeguju ultras vrijednosti.

Sve u svemu lijepa Hrvatska navijačka scena i ovaj vikend i treba to održavat jer danas sutra ako treba opet ćemo svi na prvu crtu. Nikakvi bojkoti, podijele i slično ne donosi dobro. Radit na aktivnosti grupe, ljudi, ujedinjenju, radit koreografije,transparente,kortea,grafite, pratit i dvoranske sportove. Što više utakmica u nogama to bolje za grupu i tu se stječe homogenost,brojnost i zajedništvo.

Bog i Hrvati.

Oprostite na dužem postu, ponijelo me ovo lijepo sunčano vrijeme u Zg, vidimo se na Celti.
  • dinamo u srcu
    2.4k
    25 000 Dresdenovih u Berlinu ...Scena im je i dalje u samom vrhuZagreb1992

A takva brojka je kod nas nezamisliva jer to sve proizlazi iz uređenosti društva. Životni standard, posao, stadioni i ostale stvari su kod njih miljama ispred nas.

Mi smo čisti fanatici, nas par stotina koji idu na gostovanja. Pa oni da igraju europu, na radni dan bi ih otišlo mrtvo hladno 20 000 minimalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.