• NerminB
    101
    sjetimo se eintrachta u barceloni.. :grin:
  • Tom Hanks
    4.3k
    Prestigao me,oko 30 000 strašno izdanje
  • Hnlovac
    3.8k
    25 000 Dresdenovih u Berlinu ...Scena im je i dalje u samom vrhu
    Leeds would have taken more :razz:
  • Peškaman
    8k

FSBiH zabranio prodaju karata BH Fanaticosima za utakmicu BiH - Rumunjska.
  • Mihael2305
    661
    Gdje je izbila ovo tuča s tovarima, stavio na story nezadrzivi
  • Ivan0302
    1.2k
    nema videja više imaš li video?
  • Mihael2305
    661
    Svaka čast Ličanima, tovari i dalje po svome, ptice trkačice

1950km/h kroz Gorski Kotar
  • NerminB
    101
    mislio sam da ce cirkus poceti u becu izmedju vicinih ovih hooligansa i fanaticosa medjutim evo i za domacu protiv rumunije ih savez opstruise.. bice zanimljivo gledat sta ce se dalje desit
  • Peškaman
    8k

Još su neke grupe navijača BiH dobili zabrane, tj ne žele im prodati karte.
    Prvi put čujem za grupu Section 1703, tko su ti?
  • NerminB
    101
    iskreno, ne znam ni ja.. da li imaju veze sa nekadasnjim bh legion kojeg su ugasili beogradski cigani ili ne, bas ne znam. znam da je savez odbio i ove ljute krajisnike, ne znam da se oni i mogu nazvat ozbiljnom navijackom skupinom al sve u svemu - cetnik na vrhu saveza je opasno zakuhao
  • Bosna86
    12.4k
    Zanima me da li je navijački prihvatljivo da i mi ili netko drugi kopira takav način proslave u kojim bi u par tekmi obilježili desetljeća u povijesti grupe.dinamo u srcu

Osim sto je to naša grupa odradila za zadnja četiri kola prije 2 g

Životni standard, posao,dinamo u srcu

Zagreb je bolji grad od Dresdena i za život i za posao
  • NORTE
    21k
    Zanima me da li je navijački prihvatljivo da i mi ili netko drugi kopira takav način proslave u kojim bi u par tekmi obilježili desetljeća u povijesti grupe.dinamo u srcu

Dobro je napisao Bosna, BBB su 2022. još pod korona mjerama započeli niz od 4 tekme s povezanim porukama i koreografijama u čast dinama i 40 godina legendarne šampionske 1982.

2004. napravili "retro derbi" sa starim transparentima i narančastim spitkama.

Originalni transparent dinamo svetinja iz 1996. se za obljetnice prvog pojavljivanja 14.ožujka vješa na ogradu.

2024. je napravljen transparent Blue Hooligans po uzoru na onaj iz 1990.
    Napravljena su slova od stiropora BAD BLUE BOYS u Kranjči kao podsjetnik na 5. rođendan.

Često se evociraju dobri stari trenuci.
    Podsjetite me na još naših sličnih performansa koje sam eventualno izostavio.

Zašto bi BBB ikoga kopirali kad su upravo BBB jedni od onih koji su i u tome najbolji.

Prava je šteta što se npr. više ne ističe old school transparent ja :heart: samo dinamo kao što je to bio slučaj do ljeta 2019.
    Jedan od dandanas najljepših transparenata u navijačkom svijetu uopće.
  • blue heart 72
    2.8k
    može u inbox o čemu se radi?
    Nekaj friškoga ili nešt starije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.