• Goncalo Santos
    1.9k
    Nenad Bjelica blizu preuzimanja Legije iz Varsave.
  • NerminB
    92
    Fun fact: sunderland ima vise bodova nego leicester u isto doba one godine kad su uzeli titulu :grin:
  • hardek
    7.1k
    Disciplinska komisija Turskog nogometnog saveza (TFF) suspendirala je čak 149 sudaca na razdoblja između osam i 12 mjeseci zbog klađenja na ishode utakmica, dok se protiv još trojice vodi postupak.

Istraga TFF-a pokazala je kako se od 571 suca koji imaju licence za suđenje utakmica u turskim profesonalnim ligama njih čak 371 ima otvorene račune za sportsko klađenje, a 152 se aktivno klade. Od sudaca umiješanih u ovaj skandal, njih 22 (sedam glavnih i 15 linijskih) sudili su utakmice prve turske lige.
  • austrijanac
    8.2k
    P
    400 turskih sudaca ima račune u kladionicama, od kojih 150 se aktivno kladi, krecu masovne tužbe od strane odgovornih tijela.austrijanac

Najavio jos neki dan, a bit ce toga još. Donekle sam dio toga, pa mi drago da su i oni krenuli protiv toga.
  • immerwieder
    1.6k
    danas cvajta, hertha-dynamo
    75000 gledatelja, 25000 došlo iz dresdena,
    11000 dobili službeno, ostalo na đemdo,
    prošlu subotu protiv paderborna su imali transparente poziva za berlin,
    keine Karte, kein Problem,
    već je bilo nekoliko intervencija specijalaca na tribini, a tek je poluvrijeme
  • NitkoBitan
    32.5k
    "Raspović je kupila stečajnu imovinu Zadra za 1500 eura, a ona uključuje, osim stolica, i semafor, kosilicu, uredsku opremu, dresove, kamere, ultrazvuk, klime i medicinska vozila za nogometaše."

I onda kazu inflacija...
  • Pacho
    9.3k

Kad orjunasku tvornicu deserta likvidiraju ce opremu i masineriju preuzeti Kras, Zvecevo ili Ledo.
  • LA BOMBA
    452
    Vidim Arsenal opet lagano dao gol sa kornera.

To me podsjeća na one stare Fife gdje si uvijek imao neku foru sa kojom si mogao uvijek dati gol.

Našli su svoj cheat code. I sad ljepo bunker do kraja.
  • NerminB
    92
    United 2:2, taman kad sam pomislio da ce se onaj nesretnik osisati, prc.. :rofl:
  • LA BOMBA
    452
    Navodno je Šeško igrao lošu utakmicu i navijači Uniteda ga već nazivaju slovenskom prevarom.

Ja ne znam šta su oni mislili da će dobiti. Lik se nije nazabijao ni u Bundesligi, on jednostavno nije taj tip napadača koji bi davao golove. On je drvo kojeg staviš napred i nabijaš duge lopte u njega i onda ih trebaju suigrači skupljati.
  • Xpert1992
    92
    Ovaj Bayern je brutalan. Jos im je i Kane na klupi.
  • Pacho
    9.3k

Svasta. A slusamo od naseg dobrog covjeka svako malo da je nemoguce svaku utakmicu biti dobar. Dapace, ne moze se ni cijelih 45 minuta biti na top razini.
  • Xpert1992
    92
    Moze se, moze. Ja sam se nadao da cemo mi bit bayern za hnl, mislim, jos uvijek se nadam. Zato me bas ubilo ono nakon kaj smo poveli pa se povukli.

Ovi ne staju. Ne bi se cudil da zabiju preko 100 golova ove sezone.
  • NerminB
    92
    svabski mentalitet tj. bar ono sto je ostalo od njega.. trpaj dok im se ne zgadi fudbal, nema stajanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.