• DiddyGuela
    4.8k
    Svidio mi se ovaj potez Misica na kraju utakmice. Pohvala kapetanu, podrska, nikakvo vrijeđanje ili negativa. Bravo kapetane.
  • tigric
    999
    Sto je točno napravio na kraju?
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    A što bi on htio ,povećanje plaće i premije za ono što prikazuje na terenu , zna on vrlo dobro šta ovo znači, i u ovakvoj situaciji još Donaljeva ulje na vatru. Ja mu više nebi minute dao pa nek sve ode u racku
  • San Lorenzo
    22.9k
    Mi očito imamo nekih dubljih problema jer ovo se ne događa iz nečije dosade.
  • E46
    1.9k
    a kad je to dobro? Za tvoju informaciju Misica znam OSOBNO i on zna moje misljenje o njegovom nogometu i igranju za Dinamo. A sto se tice utakmica, sta si ti Milan tarot pa znas ko ide a ko ne ide?
  • NVKOD
    8.6k
    Na ovakvog poteza bi mu oduzeo kapetansku vrpcu i predao McKenni. Scott je pravi vođa ekipe, a ne Miške.
  • Krulek
    951
    Sve pet, jasno mi je da je danas usro motku ponašanjem i skoro ostavio Dinamo na vjetrometini, ali do prekjučer šestica bez koje se ne može, izvanredan proigravač potom jučer katastrofalan šuter koji sve više griješi u dodavanjima, danas nasilnik i " smeće ". A igra Dinama, a strategija trenera, a (ne)zalaganje igrača, zar to nije još veće " smeće"?
  • miro
    7.8k
    Treba se na lijep način oprostiti od njega. On ne može biti ono što mi tražimo od njega i on mora poći stopama Petka i Pjace
  • Orc123
    13.6k
    Za 800 tis po sezoni mozes nekad i istrpit zvizduke i pogrdne komentare vrucih glava nakon utakmice za zaborav! Neki to isto trpe svaki drugi dan na poslu, nazalost, i to za za 800 eura a ne za 70 tis eura na mjesec. . .
  • austrijanac
    8.2k
    Dajte ljudi.
    Makni na stranu igru, ponašanje, kartone, šuteve njegove.
    Ma makni sve nogometno i nenogometno.

Pozdravit navijače je svetinja, jer isti ti navijači/debili te prate, navijaju, ginu, gdje god dođu za tebe.

Sramota.
  • Mr Anderson
    14.7k
    Za tvoju informaciju Misica znam OSOBNO i on zna moje misljenje o njegovom nogometu i igranju za Dinamo. A sto se tice utakmica, sta si ti Milan tarot pa znas ko ide a ko ne ideE46

BMK jeli ti njega znaš i BMK za tvoje mišljenje. Znam da ne ideš jer uvijek samo sereš za vrijeme utakmica. Netko tko je na stadionu, to ne radi.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Podrska Misicu za teren, za poslije utakmice on mora bit hladna glava koja ce povuc ostale. Frustracija nije dosla iz nicega...
  • Warrior
    13
    Nikad nisam kuzio hejt protivnik prema Ademiju, istina malo je koristio to sto je kapetan, ali uvijek u granicama normale, puno manje nego sto je ispadalo po kmecanju.
    Mislim da nisam pristran kad kazem da je bio sve u svemu korektan igrac i zbog toga su ga protivnicki igraci cijenili. Misic je skroz druga prica, ne znam odakle uvijek ove frustracije, ali nije primjereno od jednog kapetana. Kad ga vec sudac nije kaznio, red je da ga trener kazni s par utakmica klupe.
  • Dzoni
    2.5k
    Nisam vidio što je napravio da zazivaju crvene kartone, ali za ovo marširanje prema svlačionici bez pozdrava mi je dovoljno ne samo za oduzet kapetansku traku, nego i skinut tjednu plaću.
    Ovo nije termin da se pozdraviš sa suparnicima i odjebeš u svlačionicu
  • Goncalo Santos
    1.9k
    Za vas sto bi mu dali papire i rjesili bi ga se, imate 57 stranica upisa o njemu. Cak i ove sezone vecina komentara je doktor, doktorska partija, klasa... I kako sad papire? Sta zbog jedne frustracije? Da se tako sankcionira svaka trzavica igraca nama ne bi imao tko igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet