• Dudu
    2.7k
    Realno crveni ko kuca, covjek dva samara opalio u 15 sekundi
  • Olmic
    5.4k
    Za sve vas koji niste bili na stadionu. Odbio otici pozdravit sjever i krenuo prema svalvionici. Glasnogovornik ga je morao molit da se vrati i kad se vratio nije dizao ruke na navijanje. I slag za kraj pljuvanje prema zapadu prije ulaska u tunel

Skinite mu traku zauvijek
  • fakin
    1.7k
    Ovo mi je jednako kao i machadov srednjak zapadu
  • Heisenberg1986
    407
    Neka odjebe u 3 picke materine od dinama, smece
  • crophantom
    2.2k
    Bakrar i Dominguez čekaju kad ce nazad, ostali na pola, Kova se sakrio, a Bošnir dovlaci Misica nazad dok on zove ostale da odu u svlačionice...
    Razbijena vojska smo
  • Crni86
    16.6k
    Misic se danas ponasao kao curica koju je prvi put udario pms. Jednostavno ne dopustivo ponasanje kapetana i najiskunsijeg igraca. Ono gusenje, samaranje pa ovo na kraju. U njega da se igraci ugledaju?

Sra mo ta.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Senatori negativno utjecu na svlacionicu, nevideno nesto.
  • Pacho
    9.4k
    Sta cemo sad sa vrijedanjem igraca? I to jos kapetana, a moglo bi se rijeci i legende.

Da se razumijemo, meni ne smeta niti malo, ali inace se uzjebe cijeli bataljun guzobolnih ako se tijekom utakmice za nekoga napise uvreda.
  • Krulek
    952
    Ljudi moji, ne branim Mišića, crveni je ko kuća. Ali...u zadnjih nekoliko dana pritisak je na Mišića kao igrača, ali i kapetana prevelik. Plus toga, vjerojatno je fizički i emocionalno iscrpljen, nije igrao samo zadnju utakmicu koju je Dinamo glatko izgubio i sigurno osjeća krivnju. Treba ga trener ohladiti nekoliko utakmica jer ovakav ne radi ništa dobro ni sebi ni Dinamu.
  • Dudu
    2.7k
    Mora mu se oduzet kapetanska traka i hladjenje par utakmica.

Tako se ne ponasa kapetan
  • fakin
    1.7k
    Sam je zasluzio. I ponašanjem na utakmici i ponašanjem nakon utakmice
  • E46
    1.9k
    ovo sve je za dat mu papire da ta neznalica iz Bosnjaka vec jednom za svagda odjebe iz Dinama, jedan od nasih utega zadnje 2 3 godine. I traku dati Škotu.
  • Mr Anderson
    14.7k
    Kakvi ste svi vi jadnici i bijednici što napadate kapetana, vidi se da nikad niste igrali nogomet.
    Miško, svaka čast kapetane, pravi potez u pravo vrijeme da se ekipa malo razbudi i trgne iz letargije. I s pravom reakcija prema klošarima na zapadu koji su si umislili da ako su kupili kartu mogu jebat mater kako kome hoće.
  • hardek
    7.1k
    Da li je Mišić zaslužio pljuvanje zbog svojih poteza danas? Vjerovatno je. Ono bitnije je da ovoga nebi došlo da nismo apsolutno nemoćni, ovo je očigledan prikaz stanja momčadi I koliko je Kova izgubio svlačionicu.
  • Mr Anderson
    14.7k
    ovo sve je za dat mu papire da ta neznalica iz Bosnjaka vec jednom za svagda odjebe iz Dinama, jedan od nasih utega zadnje 2 3 godine.E46

Do kad ćemo trpit ovu spodobu, lik ništa drugo ne radi na forumu nego vrijeđa kapetana?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet