• Praskaton
    4.5k
    Ja sam uvjeren da bez obzira na rezultate do polusezone ga gledamo na klupi
  • FrenchMontana
    1.4k
    Zabili gol s xG 0.0000001, to ne mijenja cinjenicu da igramo za kurac i da Kova nemre stado ovaca vodit.

Bio bi gospodin da sam odstupi, ako je toliko dobri čovjek Kova kako ga opisuju.
  • Miro Vugrinec
    9.9k
    Otkaz dok nije kasno.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    sad treba pokazat znanje i muda i smijenit gaOlmic

Sad ćemo dobit Celtu, Istru dobit na neku individualnu klasu ili krumpir, i trener nam ostaje siguran do idućeg većeg zajeba.

Iako, neki mediji su pisali da je Zvone bio nezadovljan već protiv maccabija. A to smo dobili. Možda onda bude smjena radi očajne igre?

Sve je moguće.
  • Pacho
    9.3k
    Nadam se da ce Zvone imati muda prekinuti ovo mucenje. Jednostavno nema smisla.

U protivnom nas ceka novo skolovanje od strane ekipa iz donjeg doma za kolo-dva
  • Kruno
    1.1k
    Ovo ce ga sad ostaviti na klupi.
  • Zg123
    2.7k
    Kako je on uzeo danas 3 boda ni sam ne zna. Gore od ovoga ne moze...valjda?
  • Orc123
    13.6k
    Ovo danas u 2. Pol je bila sramota! Fuj! Ovdje nije problem rezultat, ali doco ce i to kao sto vec i je...mi igre nemamo! Momcad ne melje, ne igra nakon vodstva da i ga povecali vec cuvamo...katastrofa.....sramota i veliki minus za Bobana ako se ne rijesimo ovog utega, covjeka koji Ferari vozi samo u 1. I 2. Brzini.....Rijeka nas pregazila 2. Pol.......
  • LA BOMBA
    452
    Ima sreću što Dirty Sanchez na klupi Rijeke nije nešto bolji trener od njega i ima sličan dosadan pristup nogometu.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Insajderi, je li si ovime ponovo "kupio kredita", zna li se šta?
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Opasnije je stado ovaca predvođeno lavom, nego čopor lavova predvođen ovcom.FrenchMontana

Ovo najbolje opisuje trenutnu situaciju. Prosle sezone je definitivno bilo do igraci. Ove sezone sam uvjeren da je do trenera. Daleko smo od onoga sto mozemo i postajem sve sigurniji da Kovacevic nije u stanju dovest nas do maksimuma.
  • hardek
    7.1k
    Nakon sramotne predstave protiv Vukovara, sramotno poluvrijeme protiv ekipe u kojoj igra 1 igrač koji bi kod nas bio u prvih 11. Sanchez ga je školovao sa adaptacijama.

Zvone, ne budi tvrdoglav
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Ne smijemo pasti sad pod dojam pobjede, sve kritike stoje i nema ovo smisla dalje.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Vjerovao bih da postoji šansa za smjenu da nam slijedi reprezntativna stanka. Ovako, već za par dana Europa i onda odmah hnl, nemaju vremena za smjenu i dovođenje adekvatne zamjene u tako kratkom periodu. Nije li i lani nakon Jakira došao Neno tek 10ak dana kasnije?
  • KtcGoat
    1.8k
    Jebiga, ne vidi se nikakvo poboljsanje nit nada da moze ici na bolje. Otkaz, dok nije kasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.