• rokikaciga
    6.5k
    I meni je zabio jedan gol. Ali ne mogu ga sprijeciti da ne puca iz daljine. Stavio sam mu PI da ne puca i jos ekipi sam rekao da ne puca bezveze iz daleka. Ali dzabe, 3-4 udarca po utakmici sigurno ima.

Jel i tebi Istra na razini Leicestera iz 2016?
  • Dzoni
    2.5k
    Nije Istra toliko jaka, već Varaždin ima jaču gol razliku od mene i samo 3 boda manje
  • rokikaciga
    6.5k
    Meni je ovo HNL. Nisam ni ja bajan. Samo 2.15 bodova po utakmici. Bjelica prvi mandat 2.30, Mamić jr 2.25, Jakir 2.20.

lj84bUW.png

Koliko stranica ima moja tema na Zoni "Novi trener Dinama v2 2025/26"?
  • kikinho999
    59
    Kako je Istra tako dobra?
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Ne znam kako vama dečki, ali meni je Belinho u drugoj sezoni doslovno explodirao. Kad god igra mi ima skoro 7.6 minimalno ocjenu.
  • rokikaciga
    6.5k
    Nemam pojma. Sad su i na free doveli nekog spanjolca, bivsi Realov talent Jaime Seoane.

Ali Vinko Rozić je najbolji HNL igrač ove godine.

Otišao Soldo za 2m, ide i Zajc za 3.6m jer ne želi biti rotacijski igrač. Hvala i doviđenja. Baković u potpunosti priključen prvoj ekipi, više ni ne igra za juniore.

b6sn2D1.png

Napokon sam zasjeo na prvo mjesto. Nadam se da će Osijek ispast iz HNL da dovedem Matkovića za male pare.

6lqyPt5.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.