• Majki2111
    4.2k
    Pa da. O konceptu toga pričam. Kaj misliš o tome? Prakticiraš li?
  • Sajla
    14.4k
    dobra je to stvar. naravno, može se zloupotrijebiti, ali nema toga kaj se ne može. ono, fore iz američkih filmova kad žena tipu isprazni račun i pobjegne u Meksiko.
  • Dinamosaur
    2.7k
    fuckas kaj vele momci..
    Kaj su dekle rekle?
  • duksy
    465
    Idealno za one koji već imaju zajedničke facebook račune...
  • Dinamosaur
    2.7k
    tvoja ciljana skupina
  • Majki2111
    4.2k
    Pa nisam s puno ljudi pričao o ovom.
  • db-izbjeglica
    19k
    Pomislio bi čovjek da je tko zna gdje kad ga 20 godina ne mogu pronaći, a ne da je pored ulaza na Ovčaru. Kakva nonšalancija, sramota i nebriga države.

Počivao u miru napokon.
    Crusades

Takvih primjera ima koliko hoćeš, kako iz domovinskog rata, tako i iz perioda drugog svjetskog rata. Vjerojatno hodamo po masovnim grobnicama po širem centru zagreba (za koje se zna)... i nikom ništa.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Ne čudi me da to sve sporo ide, teže je naći kosti nego mine, a još razminiravnje traje.
    Veli naš 'deda' još do kraja studenog..
  • Sajla
    14.4k
    Idealno za one koji već imaju zajedničke facebook račune...duksy

je, možeš to i tak gledat. samo kaj nije uvijek sve tak ružičasto i zajebancija. nekad ti život lupi šamar pa se moraš brinut za nekoga kome je put do zahoda teško premostiva prepreka, treba platit račune, hoće nekad nekaj i pojesti, a kad sjedne penzija nemreš s njima ni do banke ni do bankomata tako lako. onda ti ovakva punomoć dobro dođe. normalno da bu banka to reklamirala sa zabavnim primjerima zaljubljenih parova i cimera koji su ispali iz epizode Prijatelja, a ne sa "trošak lijekova možete pokriti od njihove penzije, a vi se pobrinite samo za stan i hranu! potpišite punomoć i uz minimalnu mjesečnu naknadu koju će vam LihvarBanka d.d. uzimati, izaberite svoj poklon - paket pelena za odrasle ili osobni alarm za dozivanje pomoći!"
    ispričavam se na sarkazmu, ali "this hits too close to home" kak bi rekli amerikanci
  • Mr Anderson
    14.6k
    Pa nisam s puno ljudi pričao o ovom.Majki2111

Pa kak ćeš pričati s nekim kad ne postoji kod nas opcija zajedničkog računa, nego punomoći, u principu isti k...c, drugo pakovanje. Vlasnik računa je jedan i on može opunomoćiti nekog kome vjeruje jer ti taj opunomoćenik može isprazniti račun do nule, jedino ga ne može zatvoriti. Totalno bezvezna rasprava.
  • agramZ
    2.8k
    mislio sam isprobati malo tkzv. grokipediu, kad ono.. di ste haskovci :lol:

grokipedia merda!
    Screenshot-2025-10-31-134918.png
  • austrijanac
    8.1k
    @Pacho iduće ljeto sam u Miamiju sigurno dva tjedna (5 poslovno, 10 privatno).

Imas kakve savjete?
  • KtcGoat
    1.8k
    Nisam bio, ali sam cuo da ima masu latina.
    Radnja se namece sama od sebe
  • Pacho
    9.1k

Imam. Javit cu ti se u inbox.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.