• Praskaton
    4.5k
    Stvarno mi niste jasni vi koji zazivate Jurcice,Bjelice,Sopice.
    Jel vam jasno da postoje treneri van hnl-a?
    Dinamo je prevelik klub da bi se vrtili uvijek isti ljudi,dio njih dokazano neuspjesni u Dinamu.
  • Mr Anderson
    14.6k
    Bjelica sad nema smisla. Potrošli smo ga jer je doveden u vrijeme Marića. Koliko sam shvatio, njegove zamisli su bile na tragu ovog što je Boban napravio. Riješiti se većine poluigrača koji su prije dovedeni i napraviti reset u zimskom periodu, dovesti tip igrača koji je tražio. Ovi su odbili i razlaz je bio neminovan. Da se to napravilo i ostavilo ga, vjerojatno bi uzeli naslov.
  • ivanlivno
    73

Čovjek je nezaposlen i živi u Hrvatskoj, gleda unaprijed kaj će uzet za black friday.
  • ivanlivno
    73
    Ima kakav dobar trener za black friday? Al da sam trener nije nužno crn.
  • San Lorenzo
    22.7k
    Čovjek je nezaposlen i živi u Hrvatskoj, gleda unaprijed kaj će uzet za black fridayivanlivno

Je, nema novca, pa čeka sniženja...da ne budem offtopic, meni je dugogodišnja želja bio Roger Schmidt, a sad vidim da je prije mjesec dana prihvatio neki birokratski posao u japanskoj ligi.
  • ivanlivno
    73
    Meni ovaj Terzić izgleda kao mačak u vreći, ne znam na temelju čega ljudi imaju povjerenje u njegovu kvalitetu. Onako zdravoseljački bi rekao, lako je trenirat Borussiju u Bundesligi.

edit: Jedino po čem vjerujem da je bolji od naših trenera jest što se ne boji uvest mlade u vatru. U nas osim Ivića ne znam koji je trener volio riskirat sa klincima, generalno hrvatske nogometne strukture nisu sklone davanju šansi mladim igračima i ljudima. Zapravo je tu jedan Zdravko Mamić, iako iz vlastite koristi, bio iznimka.
  • Jurki
    20.2k
    lako je trenirat Borussiju u Bundesligi.ivanlivno

Da i lako je doci do finala lige prvaka.. pickin dim.
  • ivanlivno
    73

Ide i Kovi dobro u Europi.
  • Jurki
    20.2k
    Vidimo iz prilozenog da Kova ima isto tak odlican man managment u svlacionici.. igraci pršte od zadovoljstva i energije.
    Nist osobno protiv Kove.. ali stavljati njega i Terzica u istu recenicu kao trenere je zlocin.
  • ivanlivno
    73

Što se tiče energije, tu mi je Bakrar jako zahvalan. Dobiva premalo šansi s obzirom na pruženo, a nikad ne izgleda pokisnuto, i uvijek strastveno slavi golove sebe i drugih.
  • Jurki
    20.2k
    nebi jednog slovca napisal da nam je vecina svlacionice takva.
    Ali je situacija suprotna tome kaj si napisal. A jedna lasta ne cini proljece.
  • ivanlivno
    73

Pa no, Bakrar je suprotnost većine nasih igraca zadnjih mjesec dana.
  • Jurki
    20.2k
    trenerova zadaca je da drzi svlacionicu "ko apoteku".
    A jedan igrac nije dokaz apsolutno nicega.
    Kova ne zna kaj da radi s tolkim i tak kvalitetnim rosterom.
  • ivanlivno
    73

Ma slazem se, nigdje ja nisam branio Kovu, trebo je letit u ponedjeljak navečer.
  • pešća
    588
    Ključaj temu poslije pobjeda nad Rijekom i Celtom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.