• Fan
    1.6k
    Terzić i Xavi su svakako ozbiljnija trenerska imena, al treba vidjet koliko je realno dovest ih. Također je pitanje bi li Riera samo tako napustio svoju ekipu na početku sezone...
    Sad mi je palo na pamet jedno jedno ime koje je naučeno osvajat trofeje...Kruno Jurčić!!!
  • E46
    1.8k
    Ili Riera ili Kek, ostalo bolje nitko nije na klupi.
  • Nolifer
    13k
    Apsolutno!
    Treća sreća, Nenad Bjelica!
    Gringo

Apsolutno, to htio napisati. Slažem se... :up:

IMG-6536.jpg
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Mislim ljudi koji vam je kurac, ko prvo i osnovno pogledajte rezultate, ovo nije za otkaz, igra pati, fali nam krilo, a rezerve jebiga sada love formu. Nije problem danas jer su igrali rezerve, nego jer isti problem imamo stalno… Jedino krilo koje čini razliku je Varela, ali dečko ima 17 godina…. Eskalira se bez razloga….
  • don
    16.5k
    Riera, Terzić, Xavi.
  • rokikaciga
    6.4k
    branit ću sve naše igrače i trenere s dozom realnosti (vidi:Neva), ali skoro sve kaj si nabrojao je samo posljedica odluka Kovačevića.

Igra pati jer nismo uigrani a imali smo 45 dana i bez kvalifikacija
    Rezerve hvataju formu jer igra istih 15 igrača non stop.
  • Sibirski plavac
    7k
    Insajderi di ste? :worry:
  • Fan
    1.6k
    mislim da je veći problem što iz utakmice u utakmicu izgledamo sve gore i gore. Nijednu uigranu napadačku akciju nemamo (ne računam kontre i polukontre), zamjene su nepostojeće, obećani pressing, kad bi igrači nominalno trebali biti najsvježiji, ne postoji. Jbg, sve osim otkaza danas/ovih dana bi bilo ogromno iznenađenje.
  • Olmic
    5.3k
    Nadam se da se nece cekat rijeka
  • Zg123
    2.7k
    Lol Carevic. Ima zanimljivih trenerskih imena na trzistu, od domacih stvarno ne bih nikoga vec da se uzme covjek koji je vodio klubove slicne Dinamu i napravio rezultate u skladu s time. Ovo su neki moji izbori koji su u nekim realnim okvirima(Terzica i neke druge trenere ne zelim pisati jer mislim da financijski to ne mozemo priustiti)

Albert Riera - sve je jasno, vise puta je napisano o kakvom se treneru radi. Jedino je pitanje kako bi funkcionirao s Bobanom s obzirom da je poprilicno tezak karakter i bez dlake na jeziku

Raphael Wicky - bivsi trener YB, vodio klub u LP, uzeo duplu krunu s njima. Poslje dobio otkaz ali svejedno je YB nakon toga i dalje u debelom padu i nikako da pogode s igracima.

Mark Van Bommel - znamo kakav je igrac bio, a za razliku od Cannavara je vodio puno ozbiljnije klubove i napravio solidne rezultate. Antwerp trostruka kruna najznacajni rezultat u karijeri, nakon njegova odlaska totalno su propali
  • Orc123
    13.5k
    Jel Terzic slobodan?

Ako ne Terzic onda Riera!
  • Odani Zgd
    879
    Zoran Zekić
  • jedan u nizu
    15.9k
    Mozemo samo reci Cabraji da ude u drugi bus nakon tekme

Hue hue hue
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Kako nije za otkaz, nijedan trener nije imao ovakve uvjete i puši od Garcie. Nema kruha tu
  • Orc123
    13.5k
    Cabraja je trener za male klubove, bas kao i Kovacevic koji je bio odlican s Belupom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.