• T90d
    2.2k

Mozda @Filip85 zna? :rofl:
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    tamo ćeš samo naći plavokosih tranđu ,ostalo su snajperke , ma ljudi kad bi vam rekao da mi se supruga postala na tekmu i ona sama sebe pozvala ,tako da uz mene i sina idu i njih dvije. Još proljev imam od te informacije. Kaže to ti nije drago što i mi idemo. Niti mi je drago niti mi je krivo, ali mene u četvrtak vidjeti nećete. Ja idem sa dečkima a vi di hoćete
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Hoće li biti neki info gdje se skupljamo ?
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    @Filip86je već u Malmø,do četvrtka pada vjeridba , i @Krizy za kuma ,brate što te išlo išlo je do sad :rofl:
  • fakin
    1.5k
    Nastavak na Kepeca:

"Malmö je trenutno među 100 najopasnijih gradova svijeta, a po Numbeu je opasniji od Bagdada! Naime, u Švedskoj je u 2025. godini bilo već 161 eksplozija bombi, u državi je čak 60 “No go” zona, mjesta na koja idete na vlastitu odgovornost.

Od tih 6o zona čak osam je u Malmöu i policija ne preporučuje ulazak u te dijelove grada. Prema stopi kriminala Malmö (62.34) je ispred Bagdada (60.56), a također je veća šansa da vas opljačkaju ili pretuku u Malmöu nego u iračkom Bagdadu"
  • Pacho
    8.6k
    Najbolje je ponijeti 6 koza, 15 litara pesticida i 80 litara dizela da imate sta ponuditi ocu simpaticne djevojke koju bi tamo mogli upoznati.

Mozda @Kujtim Shalla bolje zna kakav je tecaj ovih dana.

Dobit ce jos bar tri bombe u Cetvrtak. Ljubicic je dobar kandidat. Znamo svi zasto.
  • Thor
    1.1k
    Jel se zadujuzuju borbeni kompleti i/ili pancirke na ulazu ili kako cemo? :brow:
  • KtcGoat
    1.6k
    da imate sta ponuditi ocu simpaticne djevojke koju bi tamo mogli upoznatiPacho

Koja je dobna granica?
  • Dzoni
    2.4k
    Samo je nebo granica
  • Pacho
    8.6k

Nejasna kao VAR crte u HNL-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.