• Paggini
    73.4k
    Nadam se da će se Rijeka trgnuti, mi nemamo neke realne šanseTvrdica McTvrdi

Svi ovdje trebamo kolektivno za Lokomotivu navijati, da drze priključak i pritisak na hajduk pa će se raspasti na proljeće i taman mi uletimo
  • NVKOD
    8.5k
    VIDEO Pajaziti tražio dres već u 5. minuti. Kolarić nije svirao ni prekršaj! Javio se i igrač Istre

Kad su tovari u pitanju, inače se slabo piše o oštećivanju suparničkih ekipa, no ovdje moram pohvaliti naslov članka. Lončar je hit igrač Istre, logično da je Pajaziti htio njegov dres :grin:
  • Mali Zeus
    19.9k
    Ma ništa to, malo jači duel, kao Sigur na Hoxhi isto.
  • mrgud
    545
    Ja bi čak poklonio cijelu klupu Miškoviču da uzme titula kad već ne možemo mi
  • deda
    41.9k
    Ja bi mu obje dao, kupit ćemo mi nove klupe.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Ja bi čak poklonio cijelu klupu Miškoviču da uzme titula kad već ne možemo mimrgud

ionako ju ne koristimo, zašto im na zimu ne dati 5, 6 igrača da se dignu u formi. Njima dobro, nama dobro.
  • Markelo
    3.4k
    Uvijek bacim pogled da vidim što neprijatelj radi no nisam tako emotivan kada tovari uknjiže sve bodove. Oni idu iz razdoblja kada im ide dobro pa krenu trokirat pa se opet malo pokrenu. Mi smo kiksali u nekim utakmicama i zato smo sada poravnati, no ništa dramatično se ne događa zasad u prvenstvu niti neočekivanoga
  • MateG
    113
    čim sam uopće vidio pojam “uknjiže” odmah mi Vušković pada na pamet, malo off topic ali morao sam :lol: čeka se njegovo iduće knjiženje hahaha
  • vjeko1701
    20k
    Uvijek bacim pogled da vidim što neprijatelj radi no nisam tako emotivan kada tovari uknjiže sve bodove.Markelo

Meni je puno ljepše odkad sam prestao gledati njihove utakmice. Kaj bude, bude. Ostalo se poprati iz gušta.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Super mi je kako sad po netu guraju spiku da su potrošili samo milju i al pari su s nama.
  • Noel
    16.5k

Zaboravilii slučajno papci da su oni u međuvremenu ispali od amatera u drugom kolu kvalifikacija za konferencijsku ligu a da smo mi trenutno prvi na tablici europske lige.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Majke mi moje, kao da taliban PR pusti par rečenica svaki tjedan i onda svi na netu ponavljaju te iste u komentarima na svim portalima i u porukama. Ovo o milji sam čuo već s više strana. I tu spiku o novcima guraju otkako su izgubili derbi, prvo se tješili sad im je to mantra.
  • Sibirski plavac
    6.9k
    Ne zaboravimo famoznu prognozu o prvom mjestu i +15 za njih na kraju ove sezone. :rofl:

A o tome kako su Garciu nakon Lokse i Vukovara nazivali smiješnim likom koji ne zna di je došao, "nije ti ovo Istra" i te spike, a sad nakon jedne top tekme nakon ohoho sad bi mu većina dala ugovor na više godina da gradi "moćni ajduk" u miru.
  • Ludovic IX
    10.1k
    sam jos najebat drolju da se svako kolo kladi na njih . Ne gine im teska kriza rezultata
  • Droljo
    22k
    Krećem od sljedećeg kola! Nema mjesta panici. :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention