• criticus
    5.1k
    brate razumijem ja da ti volis furat pozitivu i lijepo mi je to kod tebe ali bar stavi kontekst kod kojeg sam to pisao.Crni86

Kolega lijepo je da mislite na kontekst, ali zašto ste onda moju rečenicu izvadili iz konteksta:

Dobio se i četvrti derbi ove sezone, kako god bilo da je protivnik u mometu u kojem je. Igra nije bila dobra, ko ni Gorica nakon stanke. Igrači su svjesni i treneri isto. Poslusajte Škotovu izjavu ako nije jasno.criticus

Bilo bi korektno da ste stavili cijeli citat da se ne izgubi kontekst da ne mislim sa smo dobili Real Madrid kako navodite. Možete izvlačiti iz konteksta, staviti 17 upitnika i ismijavati moj upis SLOVIMA sve 5, samo budite i dalje dosljednjli. A kolega Paggini je već odgovorio koji onda drugi narativ se može postaviti, neznam jeste tad uvjeravali ljude da smo ipak izgubili od treće ekipe prvenstva. Ja bih samo odgovorio na tko misli da je to derbi?
    Pa misli Dinamo svojom klasifikacijom utakmica, a što je bitnije misle HT i HRT u pregovorima o klasifikaciji utakmica kod cijene koliko kojih se može prenositi. Oni razgovaraju ciframa a ne imenima klubova, i postoji očito razlog zašto je nešto klasificirano kao top utakmica, Dinamo Hajduk, i derbi između 4 kluba, te ostale utakmice. Tu se priča o novcima a ne navijačkim osjećajima i netko je odredio da to vrijedi toliko novaca, zato je derbi utakmica.

A onda pitam hipotetski, u drugom mjesecu igramo četvrtfinale kupa, koji su to najenepoželjniji protivnici koje bi htio na random igra li se doma il u gostima?, Za mene su to hajduk pa rijeka pa onda osijek. Mi tu možemo pričati o nekakvim varaždinu, slavenu, istri, lokomotivi, ali povijest govori da su nam ova tri najveći konkurenti te u jednoj utakmici nanose najviše štete.

A ako zaista mislite da je pobjeda protiv Osijeka ravna onoj protiv Cibalije svaka daljnja rasprava tu staje.
  • superSantos
    3.2k
    Totalno glup razlog i odluka da se ne navija radi tog što je premalo ljudi došlo na slaganje krpa na ogradu prije tekme.
    Kazna je odrađena i ajmo dalje ali po meni apsolutno nepotrebno.
    Dubbbrava

I ovo sve napiše čovjek s BBB u imenu.

Nađi si dečko novu zanimaciju jer ti ništa ne kopčaš, još si požurio natipkat na javnom forumu koji čitaju svi nešto što si čuo iz šeste ruke

Da neko u 2025. za sebe misli da je navijač (ultras što bi rekli na ovom forumu) i napiše ovako je tragedija, nisu transparenti (samo) dekor tribine, oni predstavljaju nekog
  • Cif
    446
    bar u dvije točke su bili u pravu![
  • Probirštift
    1.1k

Hahaha kakva si ti legenda, moramo platit pivu za ovo
  • Dubbbrava
    1.2k
    ajmo lijepo zaključat temu i ostat zatvorena grupa a svi drugi neka zbog toga ispaštaju.
    Napisao sam da mi je cijela priča teška debilana i sigurno cilj nije opravdao sredstvo.
    I sigurno mi ti nećeš govorit da si nađem novu zanimaciju jer je Dinamo moja opsesija zadnjih 25 godina.
  • don
    16.4k
    često je i šesta ruka istinita
  • Tradicija bunta
    7.8k
    Ne znas ti ni sta je sredstvo, a kamoli koji je bio cilj.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Sastav je bil logičan...nakon 2 tjedna pauze moraš staviti čim više igrača na koje računaš u četvrtak, a onda i kao zamjene uvesti one iz najužih kombinacija.

"Prerano" smo poveli pa se po meni stegla ručna zbog EU i nakon toga više nije bilo ničeg od igre...tek par šprinteva (Mišića) za pljesak...iskreno, nisam niti očekival više od trenutka kad smo s drugim golom riješili tekmu.

Sat vremena dosade "u leru", ali što je najbitnije i bez opasnosti po pobjedu...tri boda neupitna u bilo kojem trenutku na terenu.

Stojke je žešće u bunaru s formom, a posebno kad ga se stavi na desno krilo pa onda vraća lopte u rikverc.

Varela je prezelen da bude standardan i to vidi valjda svatko tko nije iz Niagare...em fali mišića u duelu, em onda kad i bude pola hektara praznog mora još poraditi na donošenju odluka.

Jedina neka kombinacija u drugom dijelu ima potpis Villara, ali mora se prije rješavati lopte.

Vjerujem u hendikep na sjeveru i onda želim 7 novih startera kod Vukovara.
  • NerminB
    28
    Zakljucati temu i okrenuti se malmeu. Tri boda su trenutno najbitnija, idemo dalje.
  • miro
    7.7k
    Ako je nenavijanju cilj bio disciplinirat pojedince i manje skupine unutar grupe, to pozdravljam, a ujedno se i nadam da se točno to dogodilo
  • scooniepenn
    5.8k

U redu je kriticki promisljati, ali daj mi molim te objasni kako smo se tocno mucili kad su ljudi zabili iz jedinog suta, ne sanse, nego suta na gol. Spominjes prihvacanje nule protiv Varazdina. U toj smo utakmici da podsjetim osteceni za cisti gol, Neva primio gol iz centarsuta i na kraju krajeva Varazdin 1. poluvrijeme nije prosao centar, a ukupna statistika je bila otprilike 25 prema 7 za nas. Sto se tu treba prihvacati? Ne znam kada je netko u zadnje 3 do 4 sezone, ukljucujuci i nas, u Varazdinu demolirao igracki taj isti Varazdin. Kriticki promisljati Goricu i Loksu je u redu, ali Varazdin i Osijek su sasvim druga prica. U svakom slucaju mozemo i moramo bolje, ali srati i kad treba i kad ne treba je nekako postalo modus operandi prosjecnog Dinamovog navijaca.
  • Pacho
    8.5k

A mi smo, ako aplikacije ne lazu, zabili dva gola iz dva udarca na gol. Ako cemo igrati takve utakmice, onda ce nam se svako malo dogadati porazi poput Gorice i Lokomotive. Pogotovo kada uzmes u obzir to kakav nam je golman.
  • Chempers
    897
    Lik kojega sam napao je antiteza tome jer se pojavi iskljucivo kad je loše i naslađuje se porazimaPaggini

Lažeš, klaunčino, lažeš. Komentiram sve, komentiram i kad igramo i kad ne igramo, kažem što mislim a "naslađujem" se jedino takvima kao ti koji žive za to da bi drugima određivali kako treba komentirati. Pa ti imaš duplo piše takvih postova o drugim forumasima nego što ja imam ukupno postova. Toliko o patologiji.

Lažeš i drugima. Taj tvoj postić gdje standardno sereš zašto se komentira da igra nije dobra je stigao na poluvremenu, a ja nisam ni jedan jedini post napisao prije kraja utakmice. Dakle druge si ti imao na piku kad si to postao. Poslije si se dohvatio mene kad sam prozvao tvoje sranje.

Utuvi si u glavu da postoje ljudi koji isto vole ovaj klub, članovi su, idu na tekme ovisno o vremenu i udaljenosti, prate sve i navijaju za taj klub jednako kao i pretpostavljam ti. A stil komentiranja, tajming, broj postova i sve ostalo bi trebalo biti na svakome pojedinačno, dok god je unutar pravila foruma jel, a ne na tebi i kompanjonima iz wannabe mind policea.
  • criticus
    5.1k
    A mi smo, ako aplikacije ne lazu, zabili dva gola iz dva udarca na gol. Ako cemo igrati takve utakmice, onda ce nam se svako malo dogadati porazi poput Gorice i Lokomotive.Pacho

Istina je da nije bilo dobro, ja nikog nisam čuo da tvrdi drugačije. Daleko je od tog šta bi željeli vidit, čak i daleko ispod nekih predstava od ove sezone. Za mene je više zabrinjavajuće ako Kovačević dopusti vanjskom utjecaju da mu diktira šta da radi. Pritom mislim na rotacije ne na agente. Jer treba rotirat koliko on misli da triba i poginut sa svojom idejom makar nas 99% mislilo drugačije. Inače je potpisa otkaz i samo čeka da se dogodi.

Ali možemo li izvuć par dobrih stvari, recimo za razliku od utakmica s Lokomotivom i Goricom pa reka bi svima osim s Hajdukom i Istrom u HNLu, protivniku nismo dali nista. Imali su jedan sut nakon sto su zamjene napravljene i pukla nam veza iz kojeg su zabili gol te u prvom nakon sto su nas izigrali na korneru lopta prošla kroz noge Babecu. Pričali smo poslije ispod tribine kako smo se uvukli u nervozu i drhtimo u ovakvoj utakmici pa skužimo da nakon gola jedino vrijedno spomena je bilo kad je Nevistić uhvatio 2 ubačaja. To je to. Ito s Varelom koji igra juniorski nogomet obrambeno. Sam Goda uz pomoć Mckenne je drža tu stranu. Maccabi 0 šansi isto. Dakle ima pozitivnih strana i ima se na čemu graditi. Nije sve crno i panika koja se širi od određenih na temi je neutemeljena to je sve. A ako je neko mislio da ćemo nakon 10 utakmica moći razbijati postavljene obrane s 10 novih igrača grdno se vara. Sud o treneru i igri donositi sada je neutemeljeno. Mora bar polusezonu iznijeti za sud barem tog malog uzorka, inače ćemo svake sezone imat 4ipo trenera.
  • Crni86
    16.2k
    kako smo se tocno mucili kad su ljudi zabili iz jedinog sutascooniepenn

Lokomotiva nam je zabila iz dva suta. Gorica iz dva suta.

Koliko smo kreirali? Golovi su dosli iz igre i suvislih akcija akcija? Osijek se treso da ne primi treceg? Sta je to ako ne mucenje prema naprijed?

Da nismo dali golove iz tih kornera imali bi identicne probleme kao sa lokosima i goricom doma. Nebi dali gol da se igra jos tri dana.

Goricu i Loksu je u redu, ali Varazdin i Osijekscooniepenn
    Kuda su otisli kriteriji dinamovih navijaca kada se klubove iz hnla razvrstava u razlicite skupine…. Prije je bio derbi s tovarima i svi ostali. E sad su vec varazdin, osijek ozbiljni klubovi….

ali srati i kad treba i kad ne trebascooniepenn
    Majstore ja sam prvi napiso da smo sacuvali cistu mrezu protiv lokosa i dobili 1:0 da bi bio mir i rutinska pobjeda nakon tekme u europi sto je super. Samo mi vec imamo malo previse utakmica do sada u sezoni kada mi moramo “rutinski” dobit sa 1:0 jer smo prema naprijed ne kreativni i bezopasni i jos gore veci broj tih utakmica je bio na maksimiru.

Da smo protiv gorice, lokosa i osijeka igrali jos 3 dana ne bi dali drugi gol… I to vise nije izuzetak, los dan. To je sada vec uzorak iz kojeg ocito nista ne ucimo jer se ponavlja iz kola u kolo. I naravno da me onda to brine jer smo s europom tek krenuli, u hnlu se nismo odvojili a vec kasljucamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet