• Goncalo Santos
    1.6k
    Jasno da je danas bio dosta los, ali ipak to je dijete od 16 godina i normalno je da oscilira na razini za koju mozda jos nije skroz spreman.

Ocito je barin podcast napravio dosta stete jer dode to sve do igraca i stavi pritisak. Agent ti javno kaze da si igrac od 50 100 mil i normalno da zelis to opravdati i puknes pod pritiskom.

Generalno bara mi je dosta pao u ocima nakon tog gostovanja jer je zapravo vecinu podcasta govorio kako su njegovi igraci koji su i dalje tinejdzeri: varela, belinho i ovi iz kustosije afrikanci igraci od 100 mil, sto je zapravo jezivo kad bolje razmislim.

Vecina njih ima tesku socijalnu situaciju i nogomet im je jedini izlaz, prakticki ni nemaju djetinjstvo i uz sve to tu djecu provlacis po emisijama i stavljas pod ogroman pritisak.

Uz sve to, kad jedno dijete (faye) skrene s puta jer ocigledno i dalje nije zreo dovoljno, ne propustis priliku javno reci da te ne slusas da je neozbiljan neodgovoran...

Sve vise pocinjem zaliti te klince koji rade s barom.
  • Brusa
    3.6k
    Žalosno je da od svih naših mladih igrača jedino on igra. Ništa protiv njega osobno ali naši sjede na klupi i imaju po 0 minuta a on igra zbog "kombinacija" i "dogovora"
  • Crusades
    19.3k
    Previše "navijača" gleda podcaste i onda formiraju mišljenje na temelju istih.

Nadam se da će mali postat igrač, ali nekako sumnjam da je "onaj" iz Sportinga bez veze toliko vrijedan koliko je.

Nitko sretniji od mene da postane world-class.
  • Enco
    546
    Moj post nakon Goricice

"Dečko koji prošlu polusezonu igrajući za kadete i juniore gdje u svakoj tekmi nije bio starter i nije donosio prevagu dobije ovakvu priliku. Ne mislim samo na ovu tekmu, već na to da prođe pripreme sa seniorima, da konkurira za sastav
    pokaže Bogom danu brzinu, želju za igrom, energiju ali sve to nije dovoljno da bi bio tu di je, a to se vidjelo jučer protiv Gorice.
    Vjerujem da bi isto pa možda i više, a da su dobili takvu priliku pokazao npr.mali Horvat ,mali Mikić...
    Nitko ne osporava potencijal ali i drugi ga imaju. Decko još nije spreman za seniorski nogomet, a da li će biti vidjeti će se kroz godinu ,dvije. Još puno žganaca mora pojesti , kako bi to izgledalo da je nasuprot njemu bio iole ozbiljniji igrač od Perića?
    Mišljenja sam da je dečko kao ulazni juniore ove godine trebao odigrati prvu pravu sezonu juniora, da ga se na taj način razvije, isto kao što bi Belihno ove godine trebao zbog fizikalija razvijati u svojem godištu, a ne dobivati mizernu minutažu u juniorima, a jedan Benkotić koji je fizički gotovo spreman i za seniore, pozivan i igra za starije godište repke ne dobije priliku da ga trener juniora niti vidi već igra u kadetima"
  • Špicpapak
    133
    Taj mali kad god je prije ušao napravio je protivnicima hrpu pizdarija. Baš krasan kontraefekt mu je Bara ovaj put složio, izgorio je ko šibica. A kad čitam komentare ovih bedačeka kaj komentiraju po inkubatoru, sve samo afirmaticno klimanje glavom na sve kaj im Bara proda. Kakav car, gospodin, ovo ono. Bara je nogometni agent, mora biti uvjerljiv i zanimljiv ali ono je smijesno. Ipak, ndam se da će mali nastavit dobivat minute jer mislim da može puno
  • jedan u nizu
    15.8k
    Ja ne znam zasto, ali meni je mali jucer bio sasvim ok. Kad je usao, vise smo igrali na njegovu stranu, opasnije prilike smo stvorili tamo.
    Zao mi je sto nije imao podrsku tamo i sto ga igraci nisu pratili. Ne ocekujem od njega da sam rijesi 3 igraca i stvori se ispred golmana.
    Od njega ocekujem da lijepo sudjeluje u igri, a da je imao pratnju igraca, par lopti bi mu proslo u 16m ili bi se stvorio udarac iz tih napada, i onda bi i on djelovao bolje.

Jedino sto mi nije jasno, zasto nije pucao na skoro prazan gol kada je imao sansu.

I da, ne smatram da je jucer igrao zbog Barinog podcasta.

Jbt do jucer smo ga svi zazivali i govorili da treba minuta, i zasto ga trener ne ubacuje kada imamo komforno vodstvo.
    Jucer lik ude, odigra pola sata i drvlje i kamenje da Bara slaze momcad.

Kad da igra? Kada vodimo 7-0 pa se nema sta zajebati?
    2:0 sa niti jednom opasnom prilikom protivnika je idealno da se takvi igraci ubacuju.
    Protivnici nisu slomljeni i imaju nadu za preokretom i idalje igraju na nekom nivou - vise nego kada bi gubili 5-0. Mi se ne smijemo opustiti jer jedan primljeni gol moze dovesti do panike.
    Idealno, da ne ubacujes klinca samo radi finti i forica, nego da donese nesto igri, a nece biti smak svijeta ako izgubi neki posjed ili sutne loptu u maksimirsku sumu.
  • Mlađi referent
    14.6k
    Meni su iskreno te rukometne izolacije za njega presmiješne. Ako već mislimo tako igrat, onda guraj Hoxhu u te situacije, barem će napatit bekove povremeno.

Mali je vrlo vjerojatno talent, ja ga se nešto nisam nagledao, ali dečko nema ništa trenutno za seniore da bi se ozbiljnije moglo očekivat da napravi razliku. Bari svaka čast, ali njegov je igrač upravo za zadnjih 15ak minuta protiv nekakve Gorice.
  • fakin
    1.5k
    ali njegov je igrač upravo za zadnjih 15ak minuta protiv nekakve Gorice.Mlađi referent

nije.

za zadnjih 15 min protiv nekakve gorice je neki mladi naš igrač od kojeg će koristi imati i zajednica i klub i reprezentacija. ne portugalac od 16/17 godina.

ako je extra klasa treba igrati u prvih 11 i pomoći Dinamu,a vidimo svi, osim njegovog managera, da nije extra klasa i tih malo minuta pred kraj rješene utakmice treba igrati neki NAŠ mladi igrač, a ne portugalac.
  • rokikaciga
    6.3k
    sve dok nosi plavi dres Varela je "moj" i "nas". Prosipas zuc bezveze.
  • fakin
    1.5k
    ako ne razumiješ razliku između toga da neki naš hrvatski mladi igrač dobiva priliku umjesto portugalca i ako ne vidiš koja je to korist za navijače, klub i reprezentaciju onda ti stvarno ja ne mogu pomoći.

onda navijaj da u Dinamu igra 11 stranaca, baš odlična stvar za identitet kluba.
  • hardek
    6.9k
    korist za navijače, klub i reprezentacijufakin

Dinamo je reprezentaciji dao i previše s obzirom šta dobiva natrag. Nevjerovatna je opsesija s Varelom sinoć kad se uzme u obzir šta smo dobili od ostala 3 krila koja su igrala jučer.
  • fakin
    1.5k
    možda je to posljedica ovotjednog podcasta gdje dotični manager izvršava pritisak na klub i trenera javno govoreći da ne razumije zašto igrač koji će vrijediti 50 milijuna eura sjedi na klupi i onda odmah u idućoj utakmici dobije pola sata i ne pokaže apsolutno ništa?
  • rokikaciga
    6.3k
    onda navijaj da u Dinamu igra 11 stranaca, baš odlična stvar za identitet kluba.fakin

Identitet kluba kojem su stranci uvijek ostavljali dubok trag? Kujtim Shalla, Etto, Sammir, Dudu, Olmo, Goce Sedloski, Chago, Nowotny, Beqiraj, Lauritsen, Cufre, Tonali, Sigali, Koch a o brojnim reprezentativcima BiH necu niti krenuti pricati.

Takoder, to kazes covjeku koji je zagovarao i onda branio potpisivanje raznoraznih Mudrazija, Goda, Valincica i Lisica, a sada zagovara potpisivanje raznoraznih Krivaka, Matkovica i slicnih.

u idućoj utakmici dobije pola sata i ne pokaže apsolutno ništa?fakin

S ovim se apsolutno ne bih slozio. Prakticki jedini koji je nesto pokusavao u zadnjih pola sata, ali ocekuje se od klinca od 16 godina da predribla dvojicu, asistira i zabije gol? 3-4 puta se dogodilo da primi loptu, Osjecani ga dupliraju, Goda ga promatra sa 10 metara kako se pati i ne pokusava mu protrcati iza leda da ga svojim kretnjama oslobodi pritiska a u 16 metara samo Beljo dok Stojke, Ljubo i ostali ni ne pokusavaju utrcati na centarsut. Fizicki nije jos na razini 1.hnl, to se slazem ali vecina forumasa i gledatelja gleda stvari u vakuumu a ne u kontekstu.
  • fakin
    1.5k
    ti braniš i nevistića cijelu sezonu tako da nisi relevantan sugovornik.

3-4 puta se dogodilo da primi loptu, Rijecani ga dupliraju,rokikaciga

jučer smo igrali protiv Osijeka btw.

definitivno se DInamo ne treba oslanjati na strance, pogotovo ne upitne kvalitete, nego na domaće igrače, a ako je stranac ekstra klasa može igrati naravno, ali ne smijemo na uštrb upitne kvalitete stranaca degradirati domaće igrače. domaći igrači moraju imati apsolutnu prednost.

varela je sinoć išao 5 puta u prodor 1 na 1 i ukupno 0 puta je prošao svog igrača. krilni igrač.
  • Paggini
    73.3k
    braniš i nevistića cijelu sezonu tako da nisi relevantan sugovornik.fakin

Čovjek najkonstruktivnije "napada" nevistića cijelu sezonu, doslovno najbolje analize daje zašto nevistić nije trenutno dobar golman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet