• Pacho
    8.4k
    Ja stvarno vjerujem da se tu radi o tome da suci imaju taj "Dinamo je jak i ima sirinu" stav pa nas ladno pune kartonima.
  • blue heart 72
    2.8k
    nemaju tu suci kaj razmišljati kakav tko kadar ima. Oni su tu da primjenjuju PNI
  • Pacho
    8.4k

Naravno, ali mislim da je faktor.
  • blue heart 72
    2.8k
    na profesionalnom nivou ne bi smio nikada biti. Možeš možda izabrati blaži ili stroži kriterij, ali je najbitnije da je kriterij ujednačen. Međutim, od naših veoma loših sudaca doživljavamo iz kola u kolo sve i svašta. Definitivno su suci najslabija komponenta našeg nogometa
  • Goncalo Santos
    1.6k
    apsolutno, isto tako ako je igrac visok ne sviraju faulove na njemu jer eto, ajde budi musko ne placi kakav faul vidi kolki si pa Belju gaze cijelu sezonu redovito bez faulova.

Tipicno za nas savez, robovanje tim nekim zatucanim principima.
  • Crusades
    19.3k
    Smeće tovarsko sudačko!
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    Baš me zanima hoće li se kriteriji malo promijeniti na Kranjči kada publika bude bila sucima na pljucomet.
  • sport
    5.2k
    Ne mogu dati drugi žuti karton Bukviću jer se nadam da Osijek može izjednačiti.Nadam se kako se sudac nije vodio tom logikom kod nedodjeljivanja kartona Bukviću iako mislim da je upravo ta misao bila Ercegu u glavi jer mu to nije prvi put.
  • IceMan
    3.5k
    Još uvijek pamtim masakr protiv VŽa ove sezone.

Kako god drugo poluvrijeme dijelomično zbog uvijeta nismo dobro izgledali, al ono je bio direktan njegov masakr, plus cirkus iz VAR sobe oko gola McKenne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.