• Mihael2305
    564
    znam, ko i Bjelovar u drugoj nl, pa je sad od kustošije lijepo izgubila.

Al dobre je bara transfere napravio
  • jp23
    3.4k
    Znači Opatija isto kao i Zrinski Jurjevac tj Zrinski Osječko, valjd neće završit na isti način (ugašeni)
  • Dzoni
    2.4k
    Dokle god je Zoran Bogolin tamo neće se ugasiti, nakon toga samo Bog zna
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    U Opatiji su predstavili prošle godine projekt za uređenje svog stadiona (tribine točnije za 800 ljudi) da ne igraju u Rijeci. Jel se to maknulo s mrtve točke ili klasično hrvatski samo najava? Ako zna netko
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Cibalia dobila Karlovčane u gostimaSibirski plavac

Pogledao sad sažetak na youtube, a kad ono Igor Pamić daje intervju u jakni PSG-a :lol:
  • Hnlovac
    3.6k
    ja vidio da su bageri sve pripremili, sad kak napreduje ne znam ali rekao bih da nije ostalo na papiru

Svejedno, bolje bi bilo da nisu, jer to govno neće imati ni 10% natkrivenim mjesta. Nakaradna VIP zona s par sjedalica za smrtnike pored i nista vise
  • Josip Frank
    68
    Gledam sad tablicu druge lige, i vidim kako je Rudeš 1., doduše s utakmicom više od Karlovca...
    gdje će Rudeš igrati ako uđe u prvu ligu s obzirom da na jednom stadionu (dio iduće sezone Maksimir, pa onda Kranjčevićeva) ne mogu igrati više od 2 momčadi.
    Njihov stadion ne ispunjava uvjete, bez obzira na to što su im dopustili da igraju zadnjih par kola tamo, kada je sve bilo gotovo rezultatski
  • deda
    41.9k
    Pokušavaju dobiti reflektore s Kranjče i napravili bi još jednu montažnu tribinu.
  • miro
    7.7k
    Bit će Bajs liga dogodine :razz:
  • Mihael2305
    564
    gdje će Rudeš igrati ako uđe u prvu ligu s obzirom da na jednom stadionu (dio iduće sezone Maksimir, pa onda Kranjčevićeva) ne mogu igrati više od 2 momčadi.Josip Frank

Igrat će u gorici/zaprešiću, znam iz insajder info :rofl:

Pokušavaju dobiti reflektore s Kranjče i napravili bi još jednu montažnu tribinu.deda

To je već prošla faza, pomirili su se već s tim, sad im je najbitnije ako do prosinca osiguraju prvo mjesto, da se opet šalje dopis u grad Zagreb za reflektore.

Al nije sam reflektor važna uloga u toj priči, sam travnjak je u banani, previše rupa uz aut liniju, i oko centra. Bit će svakako previše troškova.

Za montažnu tribinu jedino ima smisla da se postavi kao u Varaždinu na desnoj strani terena, barem sa 100 sjedalica.
  • Hnlovac
    3.6k
    napravili bi još jednu tribinu već godinama

Znam da ne treba srat jer su po ulaganjima zapravo science fiction za druge, ali nek prestanu spominjat taj istok ak će to ostat slovo na papiru
  • Dzoni
    2.4k
    , i vidim kako je Rudeš 1Josip Frank

Ah shit, here we go again
  • Josip Frank
    68
    nisam pretjerano aktivan na forumu, nisam znao je li itko pitao prije mene, pitao sam, svi su dali civiliziran odgovor osim tebe, nije mi jasno zašto, al ajde
  • Dzoni
    2.4k

Pretpostavljam da si starije dobi, ali radi se o memeu iz gta san andreasa koji se koristi kad nešto se ponavlja što ne želim da se ponovi, a to je Rudeš u 1.ligi.
    I da, isprike svima što sam masakrirao šalu tako što sam je objašnjavao
  • Josip Frank
    68
    Šalim se kralju, starije dobi hahahahah, a dobro, sad kad pročitam stvarno se ne može shvatit baš, moje isprike

Ryder pička!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube