• Crni86
    16.1k
    imao je profa svojih grijeha, ja prvi nisam bio njegov zagovornik, ali isto tako puno o krivici govore 3 potrosena trenera i koliko je igraca iz tog kadra ostalo ove sezone…

Ovo sta profa prica nije nista novo pa i tu smo raspravljali da je zapravo bila pogreska sta se nije htio napravili ne popularan potez i smijeniti trenera koji ti je uzeo dvostruku krunu makar ga nisi vidio u svojim planovima. Naravno da je to papcinski, papcinski prema tom treneru a papcinski je i prema klubu i svom poslu. Papcinska nam je bila cijelokupna sportska politika prosle sezone i to ne treba zaboravit nikada kako takvu sramotu vise nikada ne bi dozivjeli.
  • Crni86
    16.1k
    “Dogodio se poraz od Hajduka, iako smo sve kontrolirali. Pred tu utakmicu jedini sam ja u klubu govorio o derbiju, dok su svi ostali pričali samo o Bayernu i govorili: 'Oni se dolje raspadaju.'”

Jos jedan citat. Ako je istina, jako lijep pokazatelj kako su u klubu podcijenili hnl prosle sezone sto nam se i obilo debelo o glavu. Skromnost je vrlina.
  • Paggini
    73k

Ne priča on da je to bio loš potez, što se svi sad možemo više ili manje složiti da je bio, gledajući kako se sezona rasplela.

On priča da je to u startu bio plan, da mu se da otkaz, čime sebe s tim argumentom poprilično dobro pere od odgovornosti za tri zaredana kiksa - x sa Rijekom, užas na Maksimiru s tovarima i jbg, Bayern.

Što je malo papčinski od njega, jer ako je Biscan zaslužio otkaz, što je, onda je zaslužio i on u tom trenutku. Ovime samo pere sebe i prebacuje odgovornost.

Dodatno - kroz pričanje o tome kako mu nisu dali ugovor nakon što je klub uveo u LP, izravno sebe stavlja kao jednog od zaslužnijih što smo ušli (što je istina), ali zašto onda ne priča o svojoj zasluzi što se sezona strmoglavila u izravnim kiksevima s Rijekom, tovarima i stravom u Munchenu?
  • NitkoBitan
    32.3k
    Hull City je nakon 9 kola druga najgora obrana lige sa 16 primljenih golova.
  • Krizy
    62.7k
    Haha kakav klaun, valjda se dupla kruna u Dinamu podrazumijeva.
    Kao i ulazak u Ligu prvaka najuspješnijeg kluba kvalifikacija za Ligu prvaka, preko Qarabaga.

To spominje, a ne govori ništa o tome kako je ostao na klupi nakon više sramotnih predstava nakon kojih je zaslužio otkaz.

Porušio brojne negativne rekorde u povijesti kluba.
    Nadam se da nikada više neće biti kandidat za klupu Dinama.
  • ElDorado
    6.3k
    Zaboravlja se da je Olivari na dan tekme čini mi se protiv Rijeke objavio da mu se sapuna daska. Olivari može bit svašta ali je blizak klubu i to je bilo s namjerom.
    Jakir mi je igrao uzasan nogomet ali covjek ima svoju istinu i neka ga.
  • Crni86
    16.1k
    On priča da je to u startu bio plan, da mu se da otkaz, čime sebe s tim argumentom poprilično dobro pere od odgovornosti za tri zaredana kiksa - x sa Rijekom, užas na Maksimiru s tovarima i jbg, Bayern.Paggini

Pa to smo znali i tada, pisalo se po novinama, raspravljali smo mi ovdje. Da je jakir vise populisticki potez jer ne znaju kak dat otkaz treneru koji im je donio dupli krunu, a opet da se ne uklapa u njihovu viziju.

On je zasrao ali su oni jedva docekali. I jedna i druga strana imaju putra na glavi. Da je to bio zdrav odnos izmedu vodstva kluba i trenera - nije. Da su oni na startu rekli jakire nisi u nasoj viziji a ne usli sa figom u dzepu u taj odnos sigurno bi ostalo manje gorcine u rastanku ako nista barem zbog iskrenosti.

Ne kuzim cemu sad zavaravanje i cudenje. Cijelokupna sportska politika od prosle sezone je teski fail i ovaj potez je samo 1 od 100 koji nas je kostao titule prvaka. Svi ljudi koji su bili vezani uz sportsku politiku su teski fail. Bmk kaj jakir pere sebe, ja komentiram iz konteksta dinama da nismo saznali nista novo dok se neki cude ko pura dreku.

da mu se sapuna daska.ElDorado

Ma nije MM nikad se sukobljavao s trenerima, kontaktirao nove trenere dok su stari bili na klupi itd. Uvijek je bio iskren i posten.
  • Droljo
    21.9k
    Nek si ga pljuga. Bio si ok, školovao te tko je stigao i sad pametuješ... Bzvz
  • miro
    7.6k
    Vjerojatno je u pravu, nije bio njihov izbor, ali nakon rezultata kakve je imao slijedi pedala. Takav je život trenera Dinama jebiga. Vjerojatno je imao potrebu izjadat se, sad je to napravio i nadam se da se više neće vraćat na to. U klubu mu je sad sin, a u interesu je i njemu i nama da se mali razvije najbolje moguće.
  • Crusades
    19.3k
    Izašlo je na YT to sa Jakirom.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    Da je Jakir zasluzio otkaz, mislim da je. Nakupilo se vec dovoljno losih rezultata pogotovo u Europi i trebalo je promijeniti nesto. Isto tako mislim da je Jakir bolji trener od svih koji su dosli nakon njega.

Najveci krivac za Jakirov pad je po meni Maric koji mu na ljeto nije doveo ni jednog igraca kojeg je trazio. Soticek bio rjesen, ovaj mu dovede Cordobu, Jakir trazi Galesica ovaj mu dovede Mmaeea pa onda Oliveras, Mbuku, otjera Brodica... To sta je kasnije Jakir pricao da je kadar odlican i da je zadovoljan jasno je da je samo radi mira u kuci. Nenad je kasnije detektirao probleme svlacionice pa je dobio pedalu i trazio se trener koji ce vracat u zivot Mariceve diletante.

Isto tako nam se i predsjednik hvalio da je osobno sudjelovao u transfer politici i drzao poziciju maricu da bi kasnije oprao ruke.
  • jedan u nizu
    15.8k
    Sama cinjenica da je godinu dana uvijek krivio druge a ne sebe je dovoljan razlog za otkaz.

Svaki los rezultat i krivac je bio neko drugi, a ne on.
    Pa cak i sad u ovom intervjuu, kaze za 9-2 da prezuima krivicu, ali nije on igrao.

Ne mozes u prvom djelu recenice reci ja sam kriv, a u drugom reci 'ali' nisam ja kriv.
    Onda rade suti nego ovakve stvari govoriti.

Uvijek mu je trebao novi prijelazni rok, uvijek su mu trebale pripreme, uvijek mu je trebala rep. stanka. Nakon svake smo izgledali sve gore i gore. Dobio je dva puna prijelazna roka, dobio je sto je trazio, i opet smo izgledali losije na terenu. Nije samo potaz od Hajduka i Bayerna presudio. Od pocetka te sezone smo igrali jako lose, i to ti ni osmerostruka kruna ne moze pomoći.

Nitko ne moze kao trener zivjeti na starim zaslugama.
    On mozda je na kraju uspio izvuci sezonu, ali ako misli živjeti na tim zaslugama onda mora i zivjeti sa zaslugama da nas je on i uvalio u te probleme.
    Ako gledamo proslost i zasluge, onda idemo gledati dvije strane medalje.
  • Zg123
    2.6k
    Trebao je letiti nakon duple krune, ni prvi ni zadnji trener na svijetu koji bi otisao nakon uspjeha ali naravno tadasnje vodstvo nije imalo muda niti osobu koja je sposobna to presjeci i dovesti boljeg trenera pa su ga radje ostavili i cekali da sam padne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.