• Goncalo Santos
    1.5k
    Vladan milojevic caci navodno preuzima klupu srbije nakon odlaska piksija. Paralelno ce raditi i u zvezdi do zime kada mu istice ugovor.
  • Sibirski plavac
    6.7k

A još jučer pisali da je novi izbornik neki Paunović (inače lik kaj je srpsku mladu repku odveo 2015. do svjetskog zlata).

Cirkus od saveza i države.
    Jedino su u košarci i vaterpolu još relevantni. Ostali sportovi ništa.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    cijeli nogomet je podreden zvezdi odnosno vrhovnom vodi. Treneri i celni ljudi su samo stranacke marionete, npr trener zvezde moze biti bilo tko i svakako ce biti prvak.

Pogledajte samo kolike odstete oni placaju zadnjih par godina, sigurno ima tu vracanja ispod stola jer mi se cini da je dosta igraca preplaceno. Place isto ogromne, mislim da arnautovic ima preko 2 mil godisnje.

Prosle sezone bili prvaci bez poraza. Liga ima 16 klubova od kojih je 10 razina treceligasa.

Sve njihove vrijednosti na tm tolko napuhane na racun nabijanja brojki u smijesnoj ligi. Jedna zanimljiva stvar mi je elsnik koji se spominjao u kontekstu Dinama, kad je dosao vrijedio je 1.2 mil sa 26 godina, nakon godinu dana u zvezdi i vrijednosti skace na skoro 9 mil, sa 27. godina. Njihovi wunderkindovi koje se progura u reprezentaciju da ih se proda odmah nestanu, ko onaj mali maksimovic.

Cirkus
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Ide ti to još dublje od tog. Terzićevi sinovi su preuzeli OFK Beograd koji je politika nakon 100 godina pogurala da dođe na vrh te im Zvezda sad posuđuje po 10 igrača. Kompletne strukture u Partizanu je preuzela ekipa koja je iz SNS-a i navija za Zvezdu. Kada zatreba, Zenit fiktivno kupi neku njihovu tarabu. Također, ima neka poveznica između City football grupacije i nekih investitora u Beogradu i zato su platili velike cifre za ove neke "wunderkide".

I uz sve to, povlaštenije suđenje ima orjuna od njih. To govori nešto o našoj ligi
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Kompletne strukture u Partizanu je preuzela ekipa koja je iz SNS-a i navija za Zvezdu.Tvrdica McTvrdi

Ovo mozda najbolje opisuje situaciju, okupirali su i najveceg rivala. Mijatovic koji je nekad bio zvijezda reala i ozbiljno nogometno ime dode u partizan i javno izjavljuje ljubav vodi i moli da se prekine skandirati mu jer spasava partizan
  • Ludovic IX
    10.1k
    pa on je bivši igrač partizana.. bilo je hajduk ili partizan
  • Goncalo Santos
    1.5k
    znam, ali mi je tuzno da se spusta na tu razinu da bude politicki potrcko i bot
  • Krizy
    62.6k
    Kakvo je raspoloženje u državi, pokazuje informacija da je točno u podne sve stalo. I to po nalogu Vlade! Ponedjeljak je radni dan samo do 12 sati, nakon toga je sve obustavljeno, nitko ne bi smio propustiti utakmicu života, utakmicu koja se nikada prije nije igrala na Zelenortskim otocima.

Škole i trgovine su zatvorene u podne, a sve je više ljudi na ulicama koji piju pivo i roštiljaju dok čekaju prijenos utakmice na video projektorima, za one koji nemaju ulaznice.

Velika pozornica u središtu grada također je spremna dočekati heroje nacije ako upišu tri boda protiv Eswatina, a nitko nema ni najmanju sumnju da će se to dogoditi.

Ako Zelenortski Otoci večeras pobijede, postat će najmanja zemlja na svijetu, po veličini, koja se ikada kvalificirala za Svjetsko prvenstvo te po populaciji druga najmanja nakon Islanda.
  • Krizy
    62.6k
    Rodica koja igra za Zürich pozvana u HR reprezentaciju :strong:
  • Zagi
    12.4k
    Pol momčadi Eswatima nema slike na Sofi ali to ih ne zaustavlja da skupo prodaju kožu .
    Tvrda nula na poluvremenu.
  • Tom Hanks
    4.2k
    Neka sredi broj od Ane Marković
  • KtcGoat
    1.6k
    Pol momčadi Eswatima nema slike na Sofi ali to ih ne zaustavlja da skupo prodaju kožu .
    Tvrda nula na poluvremenu.
    Zagi

Ipak pobjedili Zelenortski Otoci i idu na svjetsko prvenstvo, jedva cekam neki derbi s npr Uzbekistanom u 3 ujutro
  • KtcGoat
    1.6k
    Neka sredi broj od Ane MarkovićTom Hanks

Ja bi ga na njegovom mjestu sredio sam sebi. Bog je prvo sebi stvorio bradu jbg
  • Pacho
    8.1k

Dobra stvar za nas koji cemo ici na utakmice. Svakako je ljepse potencijalno naletiti na njihove navijacice nego ninje iz nekog africkog kozojebistana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.