• Slodobnjak Marka Roga
    14
    Pozdrav legendi kluba i legendama Zone.
    Što Gospodin Marić sa odmakom vremena kaže za svoju epizodu na Inkubatoru? Kako je to utjecalo na Vas generalno?
  • Peškaman
    8k
    Nakon plave noći u Čapljini/Gabeli, koja je plava noć ostavila veće "posljedice" ujutro, ona u Mostaru ili Čapljini :lol:
    Gdje možemo očekivati iduću plavu noć na području Hercegovine?
  • Harapaldo
    20
    Mara, zašto je bila 4-ka na leđima?(broj na dresu op.a.)
  • Big Daddy
    1.6k
    Mara, kad nam svratiš na sjever?
  • Marc
    604
    Kako bi opisao i ocijenio svoj rad kao sportski direktor u Rudešu? Kako mu se sviđa taj posao i da li bi se mogao zamisliti nekada u buducnosti ponovno na toj poziciji?
    Koji mu je najdraži suigrač iz Dinama?
  • Kristjan
    1
    Progmoza za 5:0proziv Partizana trebala ti je dati nadimak BABA MARA. Molim te reci mi dal ti je ta 13 minuta kad si dao prvi gol od dva na utakmici jedan od najboljih trenutaka u životu? Opiši malo taj osječaj i dal se budete vratili u Čehovec na revanš?
  • Mikelele
    20
    Pozdrav za voditelje i gosta.

Jeste li imali kakvih neugodnosti u Beogradu prije ili nakon utakmice s Partizanom?
    Kad bi mogao igrati nogomet u bilo kojoj zemlji na svijetu, gdje bi odabrao igrati i zašto baš tamo?
  • martin baturina
    4
    Pozdrav za legendu Maru.
    Sve pohvale idu za Maru što je došao ovaj vikend u Sesvete na Dinamovo, žao mi je što se nisam upoznao s Vama jer sam tek kasnije stigao.
    Pitanje za gosta, imaju li kakve planove dići možda Dinamovo na još neku jaču razinu(tipa pozvati neki bend ili pjevača te na taj način još više privući publiku) te ponoviti event u Sesvetama?:)
    Pozdrav iz plavih Sesveta
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.