• Efes Pilsen
    13.2k
    Ovaj Monster, zadnje epizoda je totalna pederizacija i romantiziranje smrti ubojice. Ono, koji je smisao tih zadnjih 20 minuta? Jel ima u tom Hollywoodu bilo tko s dvije ciste u glavi?
  • Dino
    4.5k

Samo manga stari
  • Sajla
    14.1k
    Jebote a od svega zaboravis tatu...Paggini

pokušat ću ispraviti ovaj neoprostivi grijeh, pa evo jedne serije u kojoj se tata Don Johnson pojavljuje u sporednoj ulozi. ništa nezaboravno, ali dovoljno zabavno - Sick Note. onaj mali riđi iz Harry Pottera odraste u zgubidana kojem bude krivo dijagnosticiran rak pa to pokuša iskoristiti i onda bude svega...

https://www.imdb.com/title/tt5770788/

• Paggini
    72.9k
    Nikog nije briga ali Laszlo Krasznahorkai je novi nobelovac za književnost. Fantastičan pisac, fantastičan i scenarist koji je svog pobratima našao u Beli Tarru. Zasluženo potpuno i osobno sam jako sretan što je dobio Nobela, pa neka bude zabilježeno
  • Droljo
    21.9k
    Nikog nije briga aliPaggini

Nisam ja za mamića ali...
  • miro
    7.6k
    Laszlo Krasznahorkai je novi nobelovac za književnostPaggini

a najbolji frend mu Jergović, malo ste mi sumnjivi kolega...
    :razz:
  • Paggini
    72.9k
    najbolji frend mu Jergović, malo ste mi sumnjivi kolega...miro

Ko to kaze, jel mozda kaze Miljenko Jergovic???
  • miro
    7.6k
    Tako nekako :grin:

ali izgleda da su si fakat dobri, imaš na njegovom fejsu
  • Paggini
    72.9k
    Opa, pratis miljenka jergovića na fejsu? Malo ste mi sumnjivi kolega
  • Omake
    12.8k
    42 dana penjanja na Mount Everest kao vlog iz prve perspektive u trajanju od pet sata

Film the Crowd Kinga Vidora iz 1928. Iznenađujuće tehnički impresivan film za tu eru. Radnja je o dvoje mladih tog doba koji pokušavaju voditi prosječan život. Jako emotivan film. Glavni glumac James Murray iznimno karizmatičan, na prvu sam mislio da je bio puno veća zvijezda no što je. Ispada da mu je taj film definirao sudbinu jer je završio slično kao i glavni lik.

Od knjiga, zbirka poezije Ane Akhmatove, pogotovo Rekvijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.