• NORTE
    20.4k
    Sarajevo - Zrinjski 1:1

Nakon 94 odigrane minute stvarno vrijeme igre bilo je manje od 45 minuta!
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Nebi bilo loše da se Hajduk - Osijek odigra recimo u Budimpešti pa da mogu reć da su igrali u Europi :razz:
  • KtcGoat
    1.5k
    4 su kluba još uvijek neporazena u ligama petice, 3 vode hrvatski treneri
    Niko Kovač | Borussia Dortmund
    Igor Tudor | Juventus
    Ivan Jurić | Atalanta
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Nebi bilo loše da se Hajduk - Osijek odigra recimo u Budimpešti pa da mogu reć da su igrali u Europi :razz:Ijayi Atiemwen

Nije to fer prema Ajdučiji da Osijek igra na domaćem terenu.
  • KtcGoat
    1.5k
    Kovac mi se cini da od te trojice radi najbolji posao, isao mu je malo raspored na ruku do sada u ligi, ali opet.
    Pogotovo kada se uzme u obzir u kakvom ih je stanju preuzeo prosle sezone.
  • NORTE
    20.4k
    Nisam 'navijač' Barcelone ni Madrida, ali bahatost Madriđana nakon dva poraza Barce je vrlo smiješna.

Najprije da kažem da sam uživao u financijskoj nemoći Barcelone prije par godina (ona traje i dalje), koja ih je zadesila covidom, nadao sam se da će zbog nesposobnosti doživjeti i potpuni rezultatski sunovrat i barem privremeni pad na razinu Osasune, ali nekako su se uspjeli oporaviti.
    Stanje Nou Campa o kojem financijski ovise najbolje govori o nesposobnosti.

Isti tako uživam i u svakom neuspjehu Madrida nakon 6 LP koje su osvojili u 11 godina.

Izgubili od Atletica s petardom u mreži, ali svejedno se razbacuju nakon dva poraza i dalje solidne Barcelone.
    Barcelona bez Yamala i Rafinhe promašila penal za 2:2 u Sevilli i to ju je koštalo na kraju.

Za 19 dana je El Classico u Madridu, a prema najavama sigurno se i prije vraćaju Yamal (klaun), Rafinha i Fermin Lopez i nadam se pobjedi Barcelone.

# pozdrav Arshavinu
  • Zg123
    2.6k
    Djale u Turskoj, taman po mjeri za njega da arlauce tamo. Samo sto tamo nece imati strpljenja za njegov antinogomet i bit ce pedala nakon par kola ako se zaredaju kiksevi
  • Dinamosaur
    2.6k
    UEFA dala zeleno svjetlo da se utakmice lige igraju po drugim kontinentima.
    Konkretnije, radi se o Serie A i La Liga, "samo dve tekme":
    Villarreal - Barcelona 21.12. Miami
    Milan - Como 08.02. Perth

Veli Ceferin da mu je glavni cilj zaštita nacionalnih liga, te da je ovo iznimka. :lol:
  • Pacho
    7.7k
    Super je usred sezone ici do klokana na utakmicu. Jamacno se nece negativno odraziti na fizicku spremnost.
  • prefontaine
    4.2k
    Eto, a naši umorni jer idu od Bačke Topole do Zagreba četvrtkom noću, a nedjeljom igraju utakmicu.

(sarcasm ON)

Jebemti ja ovakav nogomet. I onda kažu "nogomet se igra zbog navijača". Ne, ne igra se nogomet zbog navijača. Nogomet se igra zbog para. Bila je korona, sve je bilo stalo, nitko nije mogao doći na stadion, ali se svejedno igralo. Znači ne igra se zbog navijača. Igra se zbog sponzora, tv prava i milijunskih ugovora.
  • Krizy
    62.4k
    "Nazvao sam Cannavara i rekao sam mu kakav je je.eni sretnik. Stavit će malo gela na kosu i parfema i ide na Svjetsko prvenstvo, a ja sam ovdje u rovovima", izjavio je Gattuso o Cannavaru, s kojim je godinama igrao zajedno u talijanskoj reprezentaciji, a protiv kojeg se prošle sezone natjecao u SuperSport HNL-u.
  • Dinamosaur
    2.6k
    sad kad tovari zatraže dozvolu za turneju po obalama amerike i australije da napune dzepove, salim se al vec vidim kako kombiniraju
  • Pacho
    7.7k

Prije na stadionu bratskog im partizana. Kad su vec sanse da se susretnu i izljube u europskim natjecanjima blizu nule.
  • prefontaine
    4.2k
    ma neka odu i tamo neka vječno ostanu. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.
  • KtcGoat
    1.5k
    Jordi Alba odlazi u penziju, otisao je i Busquets prije 10-ak dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.