• Zagreb1992
    2.6k

Kaos u državi se lagano prenosi i na klubove. ..Ulupano je u ekipu preko 60 milijuna eura u 3 godine di nemaš rezultata..Osim toga sile igrače da raskinu ugovor i da im pola ugovora oproste ( Nedović 800 k mu trebali isplatiti , a traže da im oprosti lik 400 k ) ..Smijali se nama , a radi eurolige su počeli vlastite klince si uništavati ..Neka neka :)

A tovarija bolje da šuti jer do današnjeg dana nisu igračima isplatili zadnju plaću i bonuse od prošle sezone ..a sve radi Jusupa i njegovih zahtjeva
  • Agramc
    58
    lijepo, al inače zadar, koji duguje 300000€ za prošlu sezonu, 3.godinu za redom odbio je igrat u europi, za koju bi dobio 400000€
  • Zagreb1992
    2.6k

Samo da te ispravim ..Nije klub odbio nego Jusup ..a dao im je ultimatum da će napustiti klub ukoliko ne odjebu LP ...Nije čak tu ni spika oko kvalitete natjecanja koliko je ego radi sukoba sa HKSom ..I tu su neki igrači radi njega i repku odbili par puta
  • Sibirski plavac
    6.7k
    A i ti Zadrani su mi vrh. Do jučer kmečali kako ih se u "košarkaškom gradu" nemre skupit 500 na tekmi, a sad opet euforija i tepanje samima sebi da su "košarkaška sredina" koja živi za klub. Mislim, mi smo zadnji koji njima smijemo govoriti o posjeti na košarci, ali mi znamo da je naša već godinama loša i ne glumimo da je drukčije, a ovi sebi i dalje tepaju da su grad košarke a na tekmama ih se skupi možda 2k na aba ligi, i manje 500-600 na domaćoj ligi, u dvorani koja prima 9 tisuća. Ako je to "grad košarke", kakvi su nam tek ostali gradovi koji nisu "košarkaški"?
  • Zagreb1992
    2.6k

Isto kao i ovi južnije...Samo što ovi iskorištavaju lošu konkurenciju pa su prvaci
  • Sibirski plavac
    6.7k

Ma dobro to, ne pričam ja o igri. Tu fakat jesu najkvalitetniji već par sezona i svaka im čast na tome. Spominjem njhovo stalno mitomanstvo (po uzoru na prijatelje im iz Splita) u kojem sebe nazivaju gradom košarke koji živi za svoj klub, kao da je riječ o Kaunasu ili Bologni gdje je dvorana redovno puna na skoro svim tekmama i Europe i domače lige, a ustvari govorimo o klubu koji unatoč tome što je već godinama jedini relevantan sportski kolektiv u tom gradu, nemre skupit u dvorani od 9k mjesta više od 2-3 tisuće ljudi na Abi (možda jedino kad gostuje BG dvojac), a na domačem prvenstvu to često bude ispod tisuće.
    Ali nisu jedini. Nedavno je na jednom njihovom portalu novinar napisao da čak i u ostalim "košarkaškim gradovima" poput Šibenika i Sinja nema na tekmama publike u onolikom broju koliko ih je nekoć bilo.
    Očito je to problem cijele hrvatske košarke...
  • Zagreb1992
    2.6k

Ma mitomani jesu ..Neki dan ih na utakmicu gdje su spuštali zastavu za prvaka došlo svega 600 ljudi ...Broj pretplatnika im je pao za 400 ljudi ..znači i na Kvarner ako su svi pretplatnici bili su došli ni pola njih ..Više ih prvlači Zvezda i ovo nego europa

Tornadu i Maliganima ne može se kaj prigovoriti ..prati dečki sve kaj stignu ..Tornado ima preko 60 utakmica tokom sezone za uspratiti ..trebaš ti stići to sve obići haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.