• reziser
    7.8k
    nemoj tak, usporedid trenutno cibonu i zagreb je nemoguce, zagreb ipak igra LP, a cibona?
    Imena ne igraju, znamo da je Kara došao tu uzet još malo love
  • reziser
    7.8k
    naši rukometaši ove sezone najgori predstavnici našega grada.Mihael2305

Zagreb igra LP, a ostali? molim te...
  • Mihael2305
    555
    Zagreb igra LP, a ostali?reziser

Zagreb igra svake godine LP jer ima najjaci roster igrača u našoj ligi naspram ostalih ekipa, uz njih je naravno Nexe, ali jedino pozitivno što su svi porazi bili od Psg,Barce...

Dajem i dalje nade u pobjedu naših
  • reziser
    7.8k
    Dajem i dalje nade u pobjedu našihMihael2305

danas? ja sam optimista, ali ti :rofl:
  • Sibirski plavac
    6.8k
    nemoj tak, usporedid trenutno cibonu i zagreb je nemoguce, zagreb ipak igra LP, a cibona?reziser

Zagreb igra ligu prvaka, ali realno prolaznik je, zasad. Cibona igra istina, europsko natjecanje koje je vjerojatno 4. rang po kvaliteti, ali to je prvo europsko natjecanje nakon 7 godina, i igra ga Cibona, klub koji već godinama svako ljeto živi u neizvjesnosti hoće li se ugasiti ili ne. I svejedno evo sad konačno igraju Europu i igraju dobro.
    Zagreb za razliku od Cibone nikad nije u riziku od gašenja, nema konkurencije u domaćoj ligi kao Cibona (Zadar, Split), a i s obzirom na igrače koje imaju (Glavaš, Klarica, Beljavski, Karačić, Tshkovrebadze) očekivao bih da će barem moći uzimati bodove Gog-u i Pelisteru koji su mu dva naslabija konkurenta,a s ostalima igrati donekle ravnopravno, kad ono ništa.

Nemam ja niš protiv Rk Zagreba, dragi su mi srcu kao i ostali klubovi iz našeg grada, samo iskazujem nezadovoljstvo jer su zadnje 2 sezone konačno ličili na ekipu i podsjetili na onaj period od prije par godina kad su redovno igrali osmine ili četvrtfinala lige prvaka i kad je arena redovno bila fino popunjena, a sad mi se čini da se vraćamo u onaj period korona faze kad smo bili dvije sezone zadnji bez ijednog boda...
  • Mihael2305
    555
    ja sam optimista, ali ti :rofl:reziser

Budi optimist, gledaj tekmu i reci na kraju tekme što je krivo :rofl:

Previse gubitaka lopti
  • Sibirski plavac
    6.8k
    Ne kužim, di im je onakav pristup kakav su imali u Parizu prošli tjedan?
  • Mihael2305
    555
    Počeli se vraćat
  • reziser
    7.8k
    Počeli se vraćatMihael2305

na -8?
  • Mihael2305
    555
    Nada je bila u zraku, al ovakvo trkeljanje po lopti dovodi porazu
  • Sibirski plavac
    6.8k
    Ma ništa. Fulavamo sedmerce, razbranimo svakog protivničkog golmana pa tako i ovog, naši golmani šuplji.

Nema tu kruha.

Zato Cibosi igraju odlično. :fire:
  • Sibirski plavac
    6.8k
    Prva europska pobjeda Cibone nakon 7 godina.

93 79

Lijepo je vidjeti Cibonu u Europi konačno, nebitno o kojem rangu natjecanja je riječ i o kakvom protivniku.
    Ima u ovom natjecanju i klubova iz Španjolske i Italije i Njemačke i Francuske. Nije baš košarkška egzotika u pitanju.
    Robertson i Šiško po meni najviše zasad pokazali od pojačanja.
  • prefontaine
    4.5k
    Sorry frende, ali ne možeš mi napisati
    RK Zagreb je čini mi se trenutno najslabiji predatavnik našeg grada u europskim natjecanjimaSibirski plavac

A nakon toga ovo
    Futsal Dinamo nije u Europi ali sigurno bi dobio barem jednu tekmu.Sibirski plavac

Jednostavno ne možeš. Ako FD ne igra Europu, a ne igra, izbaciš ga iz jednadžbe i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.