• Kumerle
    1.6k
    Dinamo-Slaven.png

Sinoć je na Maksimiru pao Fenerbahče s 3:1, a danas se već okrećemo novoj utakmici - Slavenu doma.
    Prva europska noć i uvodna pobjeda s dva gola Belje i jedan Bakrara u sudačkoj nadoknadi koji me njime srušio u predictoru, ali nije mi žao.
    Igralo smo brzo, precizno, izravno, a to je sve što smo mjesecima i godinama zazivali te je sinoć bilo potrebno za pokazati tko vlada Maksimirom.
    Turci su izdržali dvadesetak minuta prije nego je Dinamo razmontirao njihovu obranu, a navijači nosili svaki dobar potez u redovima plavih.
    Nakon ovakve tekme svima treba biti jasno da plavi stroj melje i doma i vani, protiv svakoga tko izađe na travnjak i samo neka tako nastavi.

Slaven Belupo stiže na Maksimir taman nakon spektakla.
    U HNL-u nema opuštanja, pogotovo protiv momčadi koja je nepredvidiva - bilježe tri pobjede i četiri poraza, bez ijednog remija.
    Dinamo je u 87 međusobnih HNL okršaja slavio 66 puta, dok je Slaven uzeo puni plijen samo 8 puta, a neriješenih je bilo 13 susreta.
    Prije godinu dana današnji naš trener je sa Slavenom dobio 4:1 Dinamo, a sada očekujemo da svo znanje i iskustvo prenese na naš klub i da ovaj put bude obratno.
    Slaven Belupo ove sezone vodi Mario Gregurina, nekadašnji kapetan i legenda kluba koji je kao trener preuzeo momčad nakon odlaska Marija Kovačevića u Dinamo.
    Zanimljivo je da je Gregurina trenutno najmlađi trener u HNL-u sa svojih 37 godina, dok je naš Kova najstariji s 50 :nerd:
    Najistaknutiji igrač Slavena je 19-godišnji veznjak Adriano Jagušić, proglašen najboljim mladim igračem HNL-a prošle sezone i član U-21 reprezentacije koji je bio na vratima Dinama, ali transfer nije do kraja realiziran. Tko zna, možda uskoro i bude.
    Treba istaknuti Josipa Mitrovića koji je imao odlične partije u Gorici, a sada je već 4 puta zabio za Slaven i nosi ih ove sezone.
    Susret neće moći zbog crvenih kartona igrati Stojković s naše strane te Ćubelić sa Slavenove.

Pobjeda protiv Fenerbahčea nije vrhunac, nego tek početak. U Maksimiru se ove nedjelje traži ona glad, ona žestina koju je Dinamo pokazao i europskom gigantu.
    Sve drugo osim nova tri boda na kontu je neuspjeh.

Navijači traže reprizu, a igrači Dinama sigurno to mogu isporučiti.
    Vjerujem u solidnu brojku na tribinama, pogotovo ako nas vrijeme posluži.
    Ovo je Dinamo, ovo je Zagreb, ovo je Maksimir na kojemu je pobjeda navika.

Naprijed plavi lavovi!
    1. Koji ishod očekujete? (210 votes)
        Pobjeda
        99%
        Remi
          0%
        Poraz
          0%
    2. Idete li na tekmu? (210 votes)
        Da
        69%
        Ne
        31%
  • Fan
    1.5k
    Ako ovo ne dobije, ne znam dal će preživjet Kovačević na klupi...
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Nakon sinoćnje plave rapsodije udarnog sastava i dvije teške tekme u par dana s istim kadrom, u nedjelju želim postavu:

Neva
    RPG/Soldo-Teo-Niko-MPV
    Bennacer-Villar-Mudri
    Bakrar-Kule-Varela

Od 60.min Stojke i Vidović
  • Kumerle
    1.6k

Neloše, ja bih još dao minute Filipoviću na golu
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k

Ostavljam Nevu da kolko tolko eventualno nabilda samopouzdanje za dalje
  • Hebimir Strašni
    146
    Stojke i Vidović od prve Mudri i Varela od 65 minute :)
  • Crni86
    15.6k
    Nema potrebe za rotacijom svih 11 igraca. Izrotirat 3,4 igraca.

U drugom poluvremenu jos 5 zamjena i dovoljno da se svi odmore a opet udemo vrhunski u tekmu.

Neva- rpg,gale,mckenna,vinlof - benacer, zajc, stojke - hoxha, beljo, lisica/bakrar

Stsinut prvo poluvrijeme tak da pocetkom drugog odmah na odmor mogu zajc,beljo, hoxha i mcknna, a minute dobe villar, kule, varela i jakir
  • Zagi
    11.9k
    Netko je ranije spomenuo Villar-Bennacer. Volio bih to vidjeti plus Vidović/Stojković na #10.
  • Draž
    1.8k
    Neva očito ima neki problem sa samopouzdanjem, iskreno se nadam da nije neki fizički problem ostao od ranije i upravo zbog toga ga ne treba mijenjati nego mu davati što više tekmi.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Neva
    RPG/Soldo-Teo-Niko-MPV
    Bennacer-Villar-Mudri
    Bakrar-Kule-Varela

Od 60.min Stojke i Vidović
    ZrnTSCHeZ

Ma je, ajmo izmjenjat cijelu ekipu pa spušit bodove. Btw, Stojke sigurno ne bude ušao u 60. minuti.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Uz svo dužno poštovanje prema Slaven Belupu, ali teško da nam je mogao doći idealniji protivnik poslije pražnjenja u prošlom kolu protiv tovara, a posebno sinoć protiv Fenera. Osobno mislim da su Belupo i Vukovar najslabije ekipe u ligi.
    Svakako treba shvatiti utakmicu maksimalno ozbiljno od 1. minute i ganjati uvjerljiva 3 boda.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k

Svjestan sam da gotovo sigurno ne bude ušel u takvu extremnu rošadu sastava i da bu Stojke vjerojatno startal...ovo nije predviđanje postave već samo moja želja i nekaj na kaj bi se ja svakako odvažil u ovoj situaciji protiv Slavena smatrajući da bi uz puni angažman svejedno mirno pobjedili (lijeva strana bi mi defenzivno bila upitno propuhasta samo, al uzel bi taj rizik)
  • jp23
    3.4k
    Jel nije Stojković još pod suspenzijom radi izravnog crvenog? Koliku je kaznu dobio?
  • Kumerle
    1.6k
    Jel netko čitao uopće moju najavu??? :rofl:
  • deda
    41.4k
    Ne izgleda. :rofl:
  • Peškaman
    7.9k
    Nadam se da će Galešić dobiti priliku od prve minute.
    Valinčića odmoriti, s kim - pojma nemam.
    Očekujem i Vidovića,Villara,Bennacera,Vinlofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet