• Probirštift
    1k
    Taj je blaga verzija, crveni je ljuti
    Da se ne bi ljudi zabunili
    (Čest gost u Spicy-u)
  • Paggini
    70.5k

Droljine arterije kad čuju zvuk otvaranja frižidera

7b385a54f57e51a807e224d91a1635b2.jpg
  • Nolifer
    12.7k

Ma sam kao primjer, meni i ova jedna razina zvjezdice ljutine je ljuto, kamoli neće ostale biti.

Haha, A tek poslije tog je raspašoj na wcu.

Znaš onu, jedeš peče... :fire:
  • Droljo
    21.2k

Ne znam baš. Ja derem po špeku a to je najbolje što postoji za vene, zdravlje kako god želiš..
  • shameless86
    803
    ja sam prosao kemoterapije..jedino kaj su mi rekli onkolozi za imunitet jesti speka i luka..samo udarajte ljudi po speku :strong:
  • Droljo
    21.2k

Ne serem ja bezveze frende...

Nisam ja jučer pao sa kruške.
  • Jima
    540
    Sve sam to prošao nedavno s malim, naručivao sam mu isključivo onaj sapun sa leđa crne svinje te češnjak. Doktori nisu rekli niti da niti ne, ali načelno nisu bili protiv. Evo još cca desetak dana i sve je gotovo s lijekovima i liječenjem (to će mi biti najsretniji dan u životu, nakon 2g muke koju nikom ne bi poželio). Vratio se mali na treninge nogometa, pun energije, kao da ništa nije bilo.
  • Droljo
    21.2k

Nemrem zamislit. Napokon lijepa vijest da bude sve dobro. I bude! :heart:
  • Jima
    540
    Bude, najgore je davno prošlo. Nisam niti ja mogao zamisliti, iz "idealnog" života u sekundi se sve promijeni. Dijete koje nikad nije bilo bolesno, zdrava prehrana od rođenja i samo odjednom šok. Ali to je život. Zato sutra fino na Maksimir, koja pivica sa kumom prije tekme i po pobijedu. Svaki dan maksimalno proživjeti. Lijepo je na Zoni osjetiti ljubav ljudi koje nikad nisi upoznao. Svi smo tu jedna velika obitelj koju spaja Dinamo.
  • shameless86
    803
    uh..srce mi se steglo kad sam vidio klince priključene na one kurce kroz koji curi kemo,i pišti svakih sat vremena kad terapija iscuri..al da..i ja sam rokao po bijelom speku slavonske crne svinje i luk..to mi jedino apetit otvorilo..a i za imunitet jako dobro
  • Jima
    540
    Teško je, ali kao i sve navikneš se. Odbrojavaš dane, moliš se i duboko u sebi znaš da sve mora biti dobro. Ženu mi svaki put kada dođemo na kontrolu zaboli želudac i jedva čeka da se makne od tamo. PTSP ćemo definitivno imati do kraja života, ali to je manje važno. Ali da se nagledaš svega, nagledaš se. S druge strane pronašli smo tamo nova prijateljstva, ljude koji su kao i mi preko noći završili u noćnoj mori i sada se družimo, klinci se druže, definitivno drugačije cijenimo život i ne uzimamo ništa više zdravo za gotovo.
  • Pacho
    5.8k

Nisam znao da se Odjidja bacio na prozivodnju sapuna nakon neuspjele epizode na skoljci.

Zao mi je da ste kroz to prolazili i hvala Bogu da je sve u redu s malim. Rijetko kad me upis na forumu razveseli, ali ovaj dio da je sad dobro me bas razveselio :heart: Ne mogu ni zamisliti kako je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.